# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

FR teknik direktörümüz olmasa bu adamı hangi referansla neye güvenerek alıyoruz derdim, tothemham bile oynatmıyor derdim. Ancak FR istediğine göre bir bildiği vardır adamı şu ana kadar tek oynatan o olduğu için :) Yetenekleri üst düzeyde fiziğini de bizimle geliştirirse yavaş yavaş bence takımın en önemli yıldızı olmaya aday

Rijkaard, Sabri'yi bile adam etmiş büyük bir hocadır. Giovani gibi adamı lord yapar lord!

Arkadaşın verdiği ;

Tottenhamhotspur.com - First Team - Giovani Dos Santos

Şu linkte İpswich'e gittiği belirtiliyor. Alttaki tabloya bakarsanız 2009/10 sezonunda (yani bulunduğumuz sezon) ilk Totthenham'da oynamış, sonra bir daha 2009/10 var orda da Ipswich yazıyor. Ve tüm değerler sıfır. Yani Ipswich'e gitmiş ligin ikinci yarısında hiç maç oynamamış gibi birşey anladım ben ?

Insallah bunun opsiyonunu aliriz. Jo konusunda hala soktayim :(

Arkadaşın verdiği ;

Tottenhamhotspur.com - First Team - Giovani Dos Santos

Şu linkte İpswich'e gittiği belirtiliyor. Alttaki tabloya bakarsanız 2009/10 sezonunda (yani bulunduğumuz sezon) ilk Totthenham'da oynamış, sonra bir daha 2009/10 var orda da Ipswich yazıyor. Ve tüm değerler sıfır. Yani Ipswich'e gitmiş ligin ikinci yarısında hiç maç oynamamış gibi birşey anladım ben ?

Ipswich Town | Team

Ben göremedim kadroda.

inş santosu alcaz jo yalan oldu bu adamı bonservisiyle alırız inş

Opsiyon, öncelik hakkı gibi birşey almamışız olay bu. Kiralık geliyorsa ne anladım ben bu işten TSL'de oynar 4 ay antreman niyetine çeker gider sonra sevinemedim bu işe.

Adam burayı severse kalır kardes. Hic merak etmeyin ..

Jo'yu umarım alırız sezon sonu.Dos Santos'tan da umudum azalıyor git gide.

dos santos kiralik gelicekse gelmesin bosa

Sakin arkadaşlar gereken cezalar verilmiştir böyle cevaplayarak sizlerde hakaretten ceza alabilirsiniz.

Sakin olmaya davet ediyorum...

bu 3 oldu

modlar gerekeni yapin aramizda KUS var

sen git kazma ünalla kücük emrah gülizari izlemeye devam et

ezikliginizi heryerde belli etmeyin

Takılıyolar işte yaa kafalarına göre :D Ötsünler bakalım.İstedikleri kadar kamufle olmaya çalışsınlar sesleri her şekilde kuş sesi :D

Sakin arkadaşlar gereken cezalar verilmiştir böyle cevaplayarak sizlerde hakaretten ceza alabilirsiniz.

Sakin olmaya davet ediyorum...

Mümkünse cezayı hiç kaldırmayın . Adam burda Haldun Üstünel'e hakaret ediyor ama daha öncesinde ise burda takdir ediyor ! İnsanları birbirine düşürmek isteyen bir la.uk olduğu belli .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt