# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

ya beyler bu jo bizim istedigimiz performans gosterirse inanin sezon icinde haldun abi gider opsiyonu imzalar haldun abi birsey bililiyor demeki kotu bir performansda jo veya bir dsipsizlinkde tekrar ingiltereye gonderir unutmadan maasini 4-3 mancity oduyor ins gio aliriz kewell eksikligini oyle kapatiriz

Sütten ağzı yanan yönetim yoğurdu üfleyerek yiyor. Şişirme brezilyalılara karşı temkinli davranmak en iyisi ve gerçekten bir kez daha takdir ettim yönetimimizi. Paramız yetmedi kiralık aldık düşüncesine katılmıyorum elimizde Milan Baros varken Jo zaten ancak yedek bekler ayrıca anlamıyorum Jo 25 milyon euro ise Milan Baros 80 milyon euro eder herhalde kariyeri yeter kazandığı kupalar yeter. Umarım Santos gelir Avrupa Liginde ihtiyacımız var zaten Türkiyede bu kadorunun önüne beni koysan en az 10 gol atarım :)

Kulüp bu işi sizlerden iyi biliyor. Menejer oynanıp, burada saçmalamayın. Gidin pc' nizde 70 milyon euroları bayılıp opsiyonsuz 1 sene kiralıp futbolcu alın.

Sütten ağzı yanan yönetim yoğurdu üfleyerek yiyor. Şişirme brezilyalılara karşı temkinli davranmak en iyisi ve gerçekten bir kez daha takdir ettim yönetimimizi. Paramız yetmedi kiralık aldık düşüncesine katılmıyorum elimizde Milan Baros varken Jo zaten ancak yedek bekler ayrıca anlamıyorum Jo 25 milyon euro ise Milan Baros 80 milyon euro eder herhalde kariyeri yeter kazandığı kupalar yeter. Umarım Santos gelir Avrupa Liginde ihtiyacımız var zaten Türkiyede bu kadorunun önüne beni koysan en az 10 gol atarım :)

10 gol yerim demek istedin herhalde ? :)

10 gol yerim demek istedin herhalde ? :)

önüne derken rakip olarak değil en öne yani forvet bölgesine beni koysan atarım 10 gol dedim tabi ben mübalağa yapıyorum ama çok kaliteli kanatlarımız var yani hani keita zaten vursun benim orama burama çarpıp gol olur zaten :D

Gio haberleride aynı Jo transferinde oldugu gibi bayaa bi yayıldı.oldu galiba bu iş.

Geçen sezon Real Madird devre arasında Ajax'tan Huntelaar ve Portsmouth'tan Lassana Diarra olmak üzere iki oyuncu transfer etmişti.

Ajax ve Portsmouth'un CL ile bir ilgileri olmamalarına ve dolayısıyla bu oyuncular da CL'de forma giymemelerine rağmen bunlardan sadece bir tanesini listeye ekleyebilmişti, hatırlarsınız.

Bunun nedenini tam olarak açıklayabilecek biri var mı? Şimdi biz de Neill'den sonra mesela Dos Santos'u edersek bizim de böyle bir durumla karşılaşma olasılığımız olmaz mı?

GİO gel artıkda sevinelim ama 4 aylık gelme

Gio mu orta sahamı konusundaki ana cıkıs noktam;

Hucum hattında Arda Elano Kewell Keita (Baros, Jo) hatta Caner gibi 1. sınıf diyebilecemiz oyuncular varken.

Orta saha gobekte, mc-dmc yani (ofansıf orta saha gobek degil), Sarp Topal Barıs Ayhan gibi 1. sınıf olmayan, acık konusmak gerekirse 2. sınıf oyuncular var.

Ofansif taraf bmw, mc-dmc fiat kalitesinde sorun burda. Yani nicelik degil nitelik sorunu var. Ustelik gorece kalitesiz olan dmc-mc hattında sarp dısında formda olan verimli adam da yok. Eskiden de boyleydı. Bu yuzden butun yuk stoperler ve kaleciye binerdi. Her maç Mondi-Song-Tomas kurtarırdı. Leo-Servet-Gokhan onlar kadar yapamayınca cok gol yedik. Diger taraftan bu adamlar topu kullanamadıgından Arda ve Elano surekli defans onune gelip top almak zorunda kalıyor. 2. bolgede dribling yapmak zorunda kalıyor ya da erken yoruluyorlar.

Motor 10 numara olsun aktarma organların calısmıyorsa, performans dusuyor.

Geçen sezon Real Madird devre arasında Ajax'tan Huntelaar ve Portsmouth'tan Lassana Diarra olmak üzere iki oyuncu transfer etmişti.

Ajax ve Portsmouth'un CL ile bir ilgileri olmamalarına ve dolayısıyla bu oyuncular da CL'de forma giymemelerine rağmen bunlardan sadece bir tanesini listeye ekleyebilmişti, hatırlarsınız.

Bunun nedenini tam olarak açıklayabilecek biri var mı? Şimdi biz de Neill'den sonra mesela Dos Santos'u edersek bizim de böyle bir durumla karşılaşma olasılığımız olmaz mı?

ama heryerde oynayabilecegi yazıyor.zaten bizimkiler asla böyle bir hata yapmaz ..bence.

Cl'den 1 oyuncu ekleyebiliyorsun, A.Liginde oynamıs oyuncu ekleyemiyorsun. Toplam degisiklik hakkında 3. Su an sadece neill eklenecek. 1'i Cl'de oynamıs olabilmek uzere toplam 2 hakkımız daha var. Neill sonrası, A.Turan gelse bile eklemeye gerek yok.

Bir yabancı bir yerli transferi olabilir bu bilgiler ısıgında. Biri forvet biri orta saha. Bence planımızı bozan G.Unal'ın fb'ye gitmesi, Halil'in gelmek istememesi, Sercan'ın pahalı olusu. Yerli forvet olmayınca, şimdi yabancıyı hucum hattına mı orta sahaya mı alalım diye dusunuyorlardır.

ama heryerde oynayabilecegi yazıyor.zaten bizimkiler asla böyle bir hata yapmaz ..bence.

Halı hazırda Real Madrid gibi bir kulüp böyle bir hata yapmışken biz yapmayız demek biraz iddialı olur.

Ben zaten oynar veya oynamaz demiyorum. Geçen sezon Real Madrid'in tam olarak neden böyle bir durumla karşılaştığını ve Gio'nun veya Neill'den başka herhangi başka yabancı bir oyuncunun daha gelmesi durumunda karşılaşacağımız durumun Real Madird'inkiyle nesinin farklı olduğunu merak ediyorum, soruyorum. İki olaya yüzeysel olarak bakarsak aynı gibi geldi de o yüzden yani.

Cl'den 1 oyuncu ekleyebiliyorsun, A.Liginde oynamıs oyuncu ekleyemiyorsun. Toplam degisiklik hakkında 3. Su an sadece neill eklenecek. 1'i Cl'de oynamıs olabilmek uzere toplam 2 hakkımız daha var. Neill sonrası, A.Turan gelse bile eklemeye gerek yok.

Bir yabancı bir yerli transferi olabilir bu bilgiler ısıgında. Biri forvet biri orta saha. Bence planımızı bozan G.Unal'ın fb'ye gitmesi, Halil'in gelmek istememesi, Sercan'ın pahalı olusu. Yerli forvet olmayınca, şimdi yabancıyı hucum hattına mı orta sahaya mı alalım diye dusunuyorlardır.

Öncelikle Gökhan Ünal'ın da Fenerbahçe'de Avrupa Ligin'de mücadele edemeyeceğini hatırlatmak isterim.

Sizin mesajınıza cevap olarak değil, Jo'nun durumu üzerinde bu kadar durulurken genel olarak atladığımız bir ayrıntı olduğu için yazdım bunu.

Asıl konuya gelirsek, ben de sizin dediğiniz gibi biliyordum ancak o zaman Real Madird neden geçen sene Huntelaar ve Diarra arasında tercih yapmak zorunda kaldı?

Kesinlikle alacağımızı düşünüyoruz.Kewell sakatlığı doğruysa Gio tam isabet transfer olur.

nereye kalır? üstünel fiyaskosudur. başka bişey değil.

O kadar değil yani abartmayalım lütfen devrearası daha iyisi bulunamaz ama bizim olsun yaşlı olsun genç olup 4 ay sonra bırakıp gidecek biliyoruz ama günün şartları bunu gerektiriyormuş Haldun Üstünel'de en olurunu yapmış.

saçma transferler gibi gelmeye başladı bana bunlar.satın alma opsiyonu yok bizde patlama yaparsa fiyat anında artacak.bizi bi nevi basamak gibi kullanıyorlar gibime geliyor.yazıklar olsun böyle anlayışa

Öncelikle Gökhan Ünal'ın da Fenerbahçe'de Avrupa Ligin'de mücadele edemeyeceğini hatırlatmak isterim.

Sizin mesajınıza cevap olarak değil, Jo'nun durumu üzerinde bu kadar durulurken genel olarak atladığımız bir ayrıntı olduğu için yazdım bunu.

Asıl konuya gelirsek, ben de sizin dediğiniz gibi biliyordum ancak o zaman Real Madird neden geçen sene Huntelaar ve Diarra arasında tercih yapmak zorunda kaldı?

G.Unal'ın oynamama durumu kesin mi? Trabzon 3. on eleme/ğlay-off turunda elendi. Gecen senerlerde on eleme turunda oynayanları bu kuralın dısında bırakıyorlardı. Cunku 1. on eleme turu haziran sonu temmuz basında oynanıyordu. Play-off turu hangi kategoriye girer bilemiyorum.

R.Madrid 3 oyuncu hakkını kimler için kullandı, o donemde toplam kac oyuncu trasnfer etti. Ajax UEFA'ya CL on elemsinden mi geldi, yoksa direkt UEFA kupaında mı basladı bilmek gerek cevaplayabilmek için.

Neyse zaten bu saatten sonra boş. Halil gelmeyecek, alınabilecek tek yerli forvet belki M.Pektemek. Yerli kaliteli orta saha ise yok. Hamit sene sonuna kadar Bayern'de.

saçma transferler gibi gelmeye başladı bana bunlar.satın alma opsiyonu yok bizde patlama yaparsa fiyat anında artacak.bizi bi nevi basamak gibi kullanıyorlar gibime geliyor.yazıklar olsun böyle anlayışa

Bizde ucuz bir maliyete işimizi goruyoruz o bakımdan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt