# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Onu Dünya Yıldızı Yaparım !

Rakamlar çok uçuk bir kere, hiç gerçekçi değil. Tottenham 5.5 milyona euro'ya almıştı, şimdi konuşulan rakam 7 milyon sterlin.

Bu adam Tottenham'da bir türlü göze giremedi, yedek bekledi, İpswich'e kiralandı geri döndü yine olmadı. Değeri düştü yani, 5 milyon euro bile olmaz maliyeti.

Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

GS küçük yazmayalım, noktalama işaretlerine elimizden geldiğince dikkat edelim ve Türkçeyi düzgün kullanalım ki;

-Mesajlarımızı okuyanlar,yazılanları anlayabilsin.

-Değerlerimize sahip çıkalım.

mesajları okuyanlar noktalama imla kurallarından dolayı yazıları anlayamıyorsa vay onların haline:(

mesajları okuyanlar noktalama imla kurallarından dolayı yazıları anlayamıyorsa vay onların haline:(

Sen konuşurken tonlamalarına dikkat etmezsen karşında ki insan seni nasıl anlar ise, noktalama işaretlerini kullanmadığında da aynı şey oluyor. İstersen kendi kendine deneyebilirsin.

Ayrıca;

1. Forumumuzda en önem verdiğimiz kurallardan birisi Türkçemizin düzgün kullanımıdır. Türkçemizi düzgün kullanmayan üyelerimize uyarı yapılacak, tekrarlanması halinde 3 Gün Mesaj Yazamama Cezası (MYC) verilecektir. (Bulunduğu konum nedeniyle Türkçe karakter kullanamayan üyelerimiz kapsam dışındadır.)

Forumumuzda Galatasaray’a “gs” diye hitap eden üyemiz uyarılacak, üyenin bu tavrını tekrar ettirmesi durumunda 1 Gün Mesaj Yazamama Cezası (MYC) verilecektir.

Bunlar forumun kurallar sayfasında mevcuttur. Eğer henüz ziyaret edip okumadıysan https://www.gscimbom.com/forum/gscimbom_com-forumlari-hakkinda/21160-gscimbom-ceza-kurallari.html

Selamlar ve hoşgeldin.

Sen konuşurken tonlamalarına dikkat etmezsen karşında ki insan seni nasıl anlar ise, noktalama işaretlerini kullanmadığında da aynı şey oluyor. İstersen kendi kendine deneyebilirsin.

Ayrıca;

1. Forumumuzda en önem verdiğimiz kurallardan birisi Türkçemizin düzgün kullanımıdır. Türkçemizi düzgün kullanmayan üyelerimize uyarı yapılacak, tekrarlanması halinde 3 Gün Mesaj Yazamama Cezası (MYC) verilecektir. (Bulunduğu konum nedeniyle Türkçe karakter kullanamayan üyelerimiz kapsam dışındadır.)

Forumumuzda Galatasaray’a “gs” diye hitap eden üyemiz uyarılacak, üyenin bu tavrını tekrar ettirmesi durumunda 1 Gün Mesaj Yazamama Cezası (MYC) verilecektir.

Bunlar forumun kurallar sayfasında mevcuttur. Eğer henüz ziyaret edip okumadıysan https://www.gscimbom.com/forum/gscimbom_com-forumlari-hakkinda/21160-gscimbom-ceza-kurallari.html

Selamlar ve hoşgeldin.

İns forumdaki herkese aynı şekilde davranıyorsunuzdur keza bu bölümde senin tabirinle yaptığım imla hatasını(!) başkaları da yapmış.

Değerlere sahip çıkma konusuna gelince merak etme değerlerime herkesten fazla sahip çıkarım o konuda şüphen olmasın...:2_thumbs_up_-_anima

İns forumdaki herkese aynı şekilde davranıyorsunuzdur keza bu bölümde senin tabirinle yaptığım imla hatasını(!) başkaları da yapmış.

Değerlere sahip çıkma konusuna gelince merak etme değerlerime herkesten fazla sahip çıkarım o konuda şüphen olmasın...:2_thumbs_up_-_anima

Ben modaratör admin vs değilim. Sadece yazınızı iki defa okumak zorunda kaldığımı farkedince vs GS'nin küçük yazıldığını görünce ikaz etmek istedim. Yoksa size karşı herhangi bir iyi ya da kötü tutum içerisinde bulunmamdan dolayı değil, foruma katılan diğer yeni arkadaşlarımızın da farkına varmaları açısından, mesajı açık açık konuya yazdım. Bende imla kurallarını ve Türkçemizi tam doğru olarak kullandığımı da iddia etmiyorum sadece elimden geldiğince dikkat etmeye gayret gösteriyorum. İyi forumlar dilerim.

Ben modaratör admin vs değilim. Sadece yazınızı iki defa okumak zorunda kaldığımı farkedince vs GS'nin küçük yazıldığını görünce ikaz etmek istedim. Yoksa size karşı herhangi bir iyi ya da kötü tutum içerisinde bulunmamdan dolayı değil, foruma katılan diğer yeni arkadaşlarımızın da farkına varmaları açısından, mesajı açık açık konuya yazdım. Bende imla kurallarını ve Türkçemizi tam doğru olarak kullandığımı da iddia etmiyorum sadece elimden geldiğince dikkat etmeye gayret gösteriyorum. İyi forumlar dilerim.

O zaman ortada bir sorun yok, bence bu tarz gereksiz tartışmalar yerine takım üzerindeki sorunlar üzerine yazsak daha iyi olur... Kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ama sadece bir kişiye, belli başlığı olan konu içinde bambaşka bir ikazda bulunmak biraz yakışıksız oldu ama olayı burda kapatalım.

Ben de iyi forumlar dilerim...

Bence Giovanni yarın Haldun beyle birlikte gelecek. Maçlarda kardan tatil oldu zaten. Bizim tranfer show'umuz olacak yarın spor programlarında ve fenerliler çatlıyacaklar gene:)). Nondanın artık dizindeki sakatlıktan dolayı 90 dakikaları tamamlaması ve yüklenilmesi imkansız bir durumu var. Sadece Jo riskli muhakkak 2. bir santrafor şart oldu!! Giovanni biterse çok yönlü süper bir yıldız transferi olacak hem santrafor oynuyor hem forf-vet arkası hem kanatlar!! Daha ne isterizki?? Hadi Haldun bey bitir işi dök bizleir yeniden havalalnı yollarına!!!..

Bence Giovanni yarın Haldun beyle birlikte gelecek. Maçlarda kardan tatil oldu zaten. Bizim tranfer show'umuz olacak yarın spor programlarında ve fenerliler çatlıyacaklar gene:)). Nondanın artık dizindeki sakatlıktan dolayı 90 dakikaları tamamlaması ve yüklenilmesi imkansız bir durumu var. Sadece Jo riskli muhakkak 2. bir santrafor şart oldu!! Giovanni biterse çok yönlü süper bir yıldız transferi olacak hem santrafor oynuyor hem forf-vet arkası hem kanatlar!! Daha ne isterizki?? Hadi Haldun bey bitir işi dök bizleir yeniden havalalnı yollarına!!!..

Hem de fenerlileri toplu olarak taksim meydanında toplu olarak soyunduracak2. bir santrfor transferi olacak.

Hem de fenerlileri toplu olarak taksim meydanında toplu olarak soyunduracak2. bir santrfor transferi olacak.

ek ihtimalli şöyle demiş biraz önce sorulan bir soruya...

Kewell'ın sakatlanması transfer politikasını değiştirdi mi? Alınacak 2. bir forvet sadece Avrupa'da oynamayı kabul eder mi?

kabul etmek zorunda. kewell'ın sakatlığı transfer politikasını değiştirmez ama kendi geleceği için sıkıntı yaratabilir. şu dönemde yeni sözleşme yapmak gereksiz olur.

şimdi bu durumda nonda gitmicek mi yoksa nonda ggidicekbi de sadece avrupa da oynatmak üzere bi takviye daha mı gelecek...:S

gelir gelir merak etmeyin

Trenle geliyor sanırım:D

milliyette yarın gelecek yazıyor, inşallah gelir çok isterim gelmesini.

Devre arasında takıma kattığı oyuncularla Türk medyasının yanı sıra dış basında da adından oldukça söz ettiren Galatasaray, transfere doymuyor.

Defansta yaşadığı sıkıntıyı Lucas Neill'le çözen ve sonrasında da Manchester City takımından Brezilyalı Joao Alves'i yıl sonuna kadar kiralayan sarı-kırmızılı takım şimdi de Tottenham'ın Meksikalı orta saha oyuncusu Giovanni Dos Santos'u kadrosuna katıyor.

Jo transferinden sonra Türkiye'ye dönmeyen Haldun Üstünel, Tottenham Kulübü ile masaya oturdu ve uzun uğraşlar sonunda mutlu sona ulaştı.

Galatasaray, Meksikalı oyuncuyu sezon sonuna kadar opsiyonu ile kiralayan sarı-kırmızılı takımın transferi resmi sitesinden açıklaması bekleniyor.

HÜRRİYET

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt