# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

Nonda'dan kurtulduğumuz an açıklanır bu transfer .

Şimdi JO lindeden önce geldi diyenler olabilir ama o da daha önce planlanmıştır tabi ki :) Nonda da planlar olumlu yönde biterse açıklanır . Ben hissediyorum . Yarın geceye kadar açıklanacak .

Valla ben de neler neler hissediyorum ama senin gibi yazmıyorum. Daha iyi oluyo:)

Orda herşeye rağmen E.Saatçi duruyorsa saygın felan değildir benim için

beyler 007 Haldun abimizin ters köşe yapma olasılıgı nedir? İsim tahmini elbetteki zor ama...

ya arkadaşlar şu aşamada nondayı yollamak risk sabit forvet bir o var jo sabit forvet değil hemde avrupada yok.....

ah keşke yabancı hakkımızı kaleden yana kullanmasak.

ya arkadaşlar şu aşamada nondayı yollamak risk sabit forvet bir o var jo sabit forvet değil hemde avrupada yok.....

ah keşke yabancı hakkımızı kaleden yana kullanmasak.

keşke renkdaş franco sezon sonu gitsin ufuk ya da aykuta emanet edelşm kaleyi yerinede harika bi oyun kurucu seedorf gibi bi adam alalım tamamdır

Bence bu adamı kiralamıcaz direk alcaz!Rijkaard'ın olduğu yere gelmeye can atar Giovanni.

Demedi demeyin!Adam zaten kiralık ordan bize mi kiralık gelcek pek aklıma yatmıyor bu kısmı.

Resmi açıklama yok ama Santos ile anlaştık diye duydum diyor herkes ben bu işten bişey anlamadım.

Türkiye'nin -bence- en köklü gazetesine sorumsuz birkaç spor editörü yüzünden böyle bir damga vuramazsınız. Hürriyet'i gözümde saygın yapan pek çok şey mevcut.

TÜRKİYE Haritasını yarıya bölmüş bir gazeteden farkettiğinin farkındamısın,GALATASARAY için ne dümen hazırladıklarınıda söylemiyorum bile.

Arkadaşlar siyasi içeriğe girmeyin. hürriyeti spordaki tutumu yüzünden dışladık.

Bence bu adamı kiralamıcaz direk alcaz!Rijkaard'ın olduğu yere gelmeye can atar Giovanni.

Demedi demeyin!Adam zaten kiralık ordan bize mi kiralık gelcek pek aklıma yatmıyor bu kısmı.

adam kiralik degil. kim cikariyor bunu ? gecen sene kiralikti su an tottenham in oyuncusu ayriyetten bugün mac kadrosunda yoktu

tek olasılık nonda gider dos santos ve birde türk santrafor gelir.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt