# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

Gio dos Santos'u Ramos getirmisti Rednapp da sirf onun adami degil diye oynatmiyor bi de Ingiliz oyncusu oynatma sevdasi var yoksa tekrar ediyorum dha bu yazin Gold Cup'da turnuvanin adami secildi Meksika milli takimini adeta sampiyonluga surukleyen isim oldu Gio bilip bilmeden konusmayin artik burayi gereksiz yere isgal edip kirlilik yapiyorsunuz kendiniz de rezil ediyorsunuz...

Çok fazla tartışmışlar..Çok seviyorlarmış adamı..7-8 mesaj var yazan da 2-3 kişi..

bak benim yolladighim foruma ayrica ben hala Ipswich diyorum ya neyse kime ne anlatiyoruz bilgisiz olman sorun degil bu aptal israrin sorun... cok merak ediyorum o forumlarda yazilanlarin kacta kacini anlayabiliyorsun... gereksiz bir adamsin vaktimi harcadigin icin sagol...

Ya beyler bu Nonda kalıyor Kewell gidiyor haberi doğru mu ya deli olacam ha :mad:

bu tottenham'in resmi forumunda:

Giovani Dos Santos - Page 5 - Tottenham Hotspur - Spurs Forums

oku bakalim ne anlicaksin google translate bak iyi cevirmiyor ama neyse...

ama ben israrla Ipswich Town'dan bahsediyorum.......

Gio Dos Santos AGAIN - Portsmouth FC forum from footymad.net

bak bi forumda da Ipswich da basarisiz oldugunu onermeye calismis ama aldigi cevap da sole:

"Yet another wonderful example of your ignorance of any real football knowledge MattPFC2005, for your information Giovanni Dos Santos is a really talented player, he was injured for a large part of last season, and Spurs were fighting for survival when he returned to fitness so he was loaned out to Ipswich to regain his fitness.

This season he was starting to get more regular first team action and was playing extremely well for Spurs, when he got injured at Preston in a cup tie, he is only just returning from that injury, so on what basis is he "not very good" it wouldn't be anything to do with your childish and bitter hatred of all things Harry Redknapp and Tottenham Hotspur related would it by any chance. :zzz: :zzz: :zzz:"

su anda acelem var doktor randevum var ama gelince istersen nicee forumalr ve yorumlar buluruz git gide kendini rezil etmeye devam et sen :2_thumbs_up_-_anima

O maçta sakatlanmış da mı girememiş bir daha kadroya yani:asd: Bu sezon Tottenham için çok iyi oynuyordu da bir maçta sakatlanıp giremedi demiş kadroya..13 dakika almış ulan adam bu sezon ne güzeli, ne oynaması..Sanırım o postu da atan sensin oraya, tarzlarınız benziyor..:D İlla Gio hakkında iyi bir şeyler okuyayım diyorsan;

https://www.tottenhamhotspurs.tv/fo...416-wrong-moment-id-like-gio-leave-spurs.html

Ayrıca Galatasaray'a kiralanacak diye yazmışlar bu forumda..

Medyada cok yer almaya basladi Gio gelmez artik :)

Beklenmedik biri gelir yine bence.

ya gelsin size söylüyorum atletico madrid maçında dos santos forvette oynarsa fark atarız çok ağır ve kötü bir defansa sahip atletico dos santos orta saha kökenli ama forvet mevkiğinde rahatlıkla oynuyabiliyor arda satılırsa sola monta edilir heryerde oynar dahada 20yaşında daha ne olsun

Gio için Kewell mı gidecek yani şimdi? Düşüncesi bile kötü, hele Gio bir de kiralık olacaksa.

Link Paylaşımı YASAK!

Buradan da bazı yorumları okuyabilirsiniz..:D Kiralansın ama satılmasın diyen, yeteneğine inanan çok Tottenham taraftarı var..İlginç:)

Kewell gitse de olur kalsa da, karakteri, profesyonelligi hatta performansı bile mukemmele yakın ama Arda-Caner varken vazgeçilmez degil.

AMA Kewell gider, Nonda Kalırsa, yonetime inancım sevgim kalmaz.

Ne o kiralansın filan biz yetiştirme yurdumuyuz :D alırsak opsiyonlu alırız.

Dos Santos bu gün yarın açıklanırsa süpriz olmaz

Kewell'a mal olacaksa...

Kalsın..

Nonda gider Santos gelirse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt