# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

santosu barcadayken bayerne karşı izlemiştim adam hakikaten küçük ronaldinho demiştim inş bize gelir ve yararlı olur bonservisinide verebiliriz

bu adama 20 verilir seneye kadar güzel oynarsa . 20 yaşında yıldız alıyorsunuz, Barcelona alt yapısından yetişmiş.

Bizim sistemin elamanı.Hı bence güzel oynamasada verilir ama bizim Türk milleti güzel oynadaman kimseye bişi vermez.

cidden bazı arkadaşlarda yazmış nonda gitsin santos gelsin forvete de yerli alınsın mustafa pektemez yada başka

İngiliz The Times Gazetesi'nden sonra bugün de The Sun Gazetesi transferin bittiğini okurlarına aktardı. Gazete, Dos Santos'un Galatasaray'da kiralık olarak forma giyeceğini ancak sezon sonun Sarı-kırmızılıların, Tottenham Kulübü'ne 8 milyon pound (yaklaşık 20 milyon TL) ödeyerek Meksikalı yıldızın bonservisine sahip olabileceğini ve taraftarların bu şartlarda anlaşmaya vardığını belirtti

Sağol hocam.:)

Caner varken bu adama hiç gerek yok ama.hadi hayırlısı olsun Rijkaard biliyordur birşeyler.

Geliiyooorrr :)

Skysport news'de ikinci haber olarak donuyor, ilki Benitez'le ilgili gelismelerdi. Ben inanmadim, Italya'ya gidecekmis diyorlar...

Şimdi Pes'de kadroyu nasıl kurcaz :D

Leo

Sabri-Neill-Servet-Hakan

Keita-Elano-Arda-Gio

Rmf-Dmf-Cmf-Lmf

Jo-Baros

Cf-Ss​

Şimdi Pes'de kadroyu nasıl kurcaz :D

Leo

Sabri-Neill-Servet-Hakan

Keita-Elano-Arda-Gio

Rmf-Dmf-Cmf-Lmf

Jo-Baros

Cf-Ss​

---------dmf(m.sarp)-----------

--------cmf(arda)-cmf(elano)---

---rwf(keita)---------lwf(santos)

-------------ss(jo)-------------

ben böyle oynuyorum :) Yanlız peste santos olmadığı için kewell ile oynuyorum.

Geliyo geliyoooo :asd: Dun o kadar laf yedik, ama herbirini teker teker gorucem resmi site acikladiktan sonra :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt