# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

İnşallah opsiyon işide tam manasıyla halledilmiştir.

Bu transferde biterse Haldun Üstünel'den istediğim ilerisi için araştırmalara başlayıp iyi bir oyun kurucu bonservisi bizde olan bir forvet ve kaleci için kolları sıvaması. ( leo ile pek aramız yokta ) Bunlarda yapılırsa 1-2 sene içinde yeniden 2000 deki gibi sokaklarda binlerce insanla Avrupada oynan bir finalin hatta alınan bir kupanın heyecanınını mutluluğunu yaşarız.

İnşallah opsiyon işide tam manasıyla halledilmiştir.

Bu transferde biterse Haldun Üstünel'den istediğim ilerisi için araştırmalara başlayıp iyi bir oyun kurucu bonservisi bizde olan bir forvet ve kaleci için kolları sıvaması. ( leo ile pek aramız yokta ) Bunlarda yapılırsa 1-2 sene içinde yeniden 2000 deki gibi sokaklarda binlerce insanla Avrupada oynan bir finalin hatta alınan bir kupanın heyecanınını mutluluğunu yaşarız.

sene sonu için deconun ballacın hamitin sözleşmesi bitiyor bedava

3 saat yoktum acayip heyecanli bi sekilde actim bilgisayari kesin gelmistir diye ama nikis.... :D

Bu transfer döneminde hep işten aksıyorum :) Haa geldi gelecek derken günler geçti :o gelde kurtulalım

Açıklansın artık. Millet olasılık hesabı yapmaktan kafayı yiyecek :)

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar Dos Santos haberleri yalan!!

Şifre çözüldü:

GS 0.50 FR.D V2

(GS=SG=Sabiha Gökçen Havalimanı)

(0.50=Manchester'dan 00.50 de gelecek uçak)

(FR=Futbolcu Robinho)

(D=Delirecek)

(V2= v-2= v-iki=wikipedia da doğruladı)

Sabiha Gökçen Havalimanı, saat 00.50'de futbolcu Robinho'yla delirecek, wikipedia da doğruladı..

Kaynak çok sağlam arkadaşlar, apronda çalışan teyzeoğlu doğruladı, şu an Nonda gönderiliyor, hatta aldığım bi bilgiye göre çocuklarının okul kaydını sildirmiş (bu kaynak güvenilirdir)

26 Ocak 2010 16:18

Adsız dedi ki...

arkadaş siz sapık mısınız?

wikipedia doğruladı nedir lan? wikipedia manchester citynin resmi yayın organı mı? önüne gelen değiştirebilir orayı.

apronda çalışan teyzeoğlu mu gönderiyor nonda'yı? o arkadaş part-time olarak galatasaray yönetimimde mi çalışıyor?

ulan şu transfer işi bazılarının içindeki cevheri açığa çıkarıyor ya, en çok onu seviyorum.

Ahahah tek ihtimali olanın blogundaki yorumlara bak..:asd:

21:45 diyorum gençler

Ya artık oluyosa olsun şu transfer de rahatlayalım ya.

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar Dos Santos haberleri yalan!!

Şifre çözüldü:

GS 0.50 FR.D V2

(GS=SG=Sabiha Gökçen Havalimanı)

(0.50=Manchester'dan 00.50 de gelecek uçak)

(FR=Futbolcu Robinho)

(D=Delirecek)

(V2= v-2= v-iki=wikipedia da doğruladı)

Sabiha Gökçen Havalimanı, saat 00.50'de futbolcu Robinho'yla delirecek, wikipedia da doğruladı..

Kaynak çok sağlam arkadaşlar, apronda çalışan teyzeoğlu doğruladı, şu an Nonda gönderiliyor, hatta aldığım bi bilgiye göre çocuklarının okul kaydını sildirmiş (bu kaynak güvenilirdir)

26 Ocak 2010 16:18

Adsız dedi ki...

arkadaş siz sapık mısınız?

wikipedia doğruladı nedir lan? wikipedia manchester citynin resmi yayın organı mı? önüne gelen değiştirebilir orayı.

apronda çalışan teyzeoğlu mu gönderiyor nonda'yı? o arkadaş part-time olarak galatasaray yönetimimde mi çalışıyor?

ulan şu transfer işi bazılarının içindeki cevheri açığa çıkarıyor ya, en çok onu seviyorum.

Yuh :D derse bu kadar çalışsa profesör olur.

haberturk kesin diyor ama bakalım

resmi site yalanmadıda şimdiye kadar meraktan ölcem yaa :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt