# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

Bu gece bomba patlayabilir.

le franco-kewell ve nondayı gönderip pedersen,dos santos ve robinho gelse nasıl olur:eek::D

le franco-kewell ve nondayı gönderip pedersen,dos santos ve robinho gelse nasıl olur:eek::D

Kewell gidecekse eğer kimse gelmesin arkadaş.Değil Robinho Torres bile gelmesin bu kewell ın olağanüstülüğüyle alakalı değil.Tamam büyük oyuncu ama bendeki yeri başka.Kewell&Hagi efsanemdir kimseye değişmem.Kewell kalsın kimse gelmesin tek.

Daha açıklanmadı mı ya? Anlaşılan en fazla Perşembe'ye kadar beklicez.Kewell'ın sağlık raporundan dolayı.

Kewell gidecekse eğer kimse gelmesin arkadaş.Değil Robinho Torres bile gelmesin bu kewell ın olağanüstülüğüyle alakalı değil.Tamam büyük oyuncu ama bendeki yeri başka.Kewell&Hagi efsanemdir kimseye değişmem.Kewell kalsın kimse gelmesin tek.

kewell gidecekse sözlesmesini uzatmadigi icin gidecektir ;)

beklemeyelim olsun herşey feneri bekleyelim bakalım onlar ne mallık yapcak :D

duyduma göre adam aşırı alkolüymüş...

2ql7o5i.jpg

belki gelecek bir robinho bize avrupa ligini kazandıracak.bende kewelli seviyorum ama bir avrupa kupası dahamı kewellmi deseler ben avrupa kupası derim çünkü ortak noktamız ve menfaatimiz GALATASARAY;)

Kewell kalmak için fedakarlık yapmaya hazırım diyo.Yönetim daha görüşmedi bile suç yönetimde

yönetim 2. milyon € alan kewellin sözlesmesini uzatmak istediler ama 1.5 e indirmek istediler. kewell buna demekki yanasmadi (fesh edilirse) haberlerde gösterdiler hep

Gökhan Ünal'ı alalım Avrupa'da oynatabiliriz! Kewell'ın gitmesine gerek kalmaz hem.

Umut BULUT var.

fener kalkar 10milyon çeker şimdi gökhana talip olsak yok yok biz umut bulutu alıp misilleme yapmalıyız kesinlikle:asd::asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt