# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

abi dgerden söz etmeyin hayatıma hagiden sonra girmis 2 sevdigim adamdır kewell ama bu kadar

para verilmez 32 yasındaki adama nie simdie kadar kontrat teklifi soruldugunda kacamak cevap verdi sene sonunda dedi kalmak istiyorum dedigini 1 kere soledimi yok konusmayın abi ya walla kalmak isteseydi açık açık kalmak istiyorum ama bunu sne sonunda konusmak istiyorum derdi KEWELL OUT SANTOS İN

git sen kewellini izle ozaman... Giovanni dos santos sana fazla gelir..

gel birlikte izleyelim..

Ne adamlar varya... Kewell ı Ronaldinho ya bile değişmem. Herşey para veya daha iyi oynuyo olması değildir. Maneviyat kalmamıs sende. Git özhan başkanın gibi ol sende. Harca Bülentleri Arifleri yapın vefasızlığınızı

gıo gelmesın dıyenler gs haınıdır.3 ay oynamayacak vede belkıde uefa kupasına maal olacak kararı engellemek başka nedır kı.fenerlılık veya hainliktir.3 ay sonra zaten yönetım 1.5mılyon avro ustune çıkmayınca kolunu sallaya sallaya gıdecek ıngıltereye bu adam .neymış ıyıymış.o.tanburacının yazısını okuyun galatasaraylı olarak..

Sporx.com - Osman Tanburacı : Nonda mı, Kewell mı, akıl mı? : 26 Ocak 2010

kewell'i kandırmak bence hainliktir,Osman abinin dediği şey bence yanlıştır...Kewell'ı her maçta STAY WITH US HARRY pankartlarıyla cıkıyoruz...sonra gelip dos santos adlı adamı getırip kewellı kovmak !! bence çok yanlış !!!

kaynak gösterilen forum istesinde de yanlış istihbarat dendi:D derin bi nefes alın renkdaşlar..:D:D

Yani belki sponsporluk anlasmasi falandir :D

Hayır Gio bir futbolcu adı ve S.Lisbonla yapılacak maçla ilgili bir yazı. Portekizce bilmem ama ispanyolcaya benzediği için Dos Santosla uzaktan yakından alakalı olmadığını söyleyebilirim.

Adamın biri bir bakmış Gio yazıyor hemen bir kulp uydurup salıyor forumlara sonra intihar edenler felan çıkıyor. Herşeye inanmayın .. Gelir gelmez bilemem ama Resmi siteden bir açıklama gelene kadar bileklerinizi kesmemeye özen gösterin :)

gel birlikte izleyelim..

Ne adamlar varya... Kewell ı Ronaldinho ya bile değişmem. Herşey para veya daha iyi oynuyo olması değildir. Maneviyat kalmamıs sende. Git özhan başkanın gibi ol sende. Harca Bülentleri Arifleri yapın vefasızlığınızı

vefa vefa diyip durmayin ya... ne vefasi.. profesyönel futbolda vefa dene birsey yoktur... bunu anlayin artik...

CANER: BEN FENERBAHÇELİYİM..

Fenerbahçe bir yandan yabancı yıldız arayışlarını sürdürürken bir yandan da G.Saray'ın yükselen değeri Caner Erkin için planlar hazırlıyor.

Sarı-lacivertli ekip, bonservisi CSKA Moskova'da bulunan ve G.Saray'da kiralık oynayan 21 yaşındaki futbolcuyu ezeli rakibinin elinden kapmak için adeta pusuya yattı. Fenerbahçeli yöneticiler, satış opsiyonu G.Saray'da olmasına rağmen bu oyuncunun transferinin zor olmayacağına inanıyor.

Caner'in bonservisini almak için CSKA Moskova'ya 3.5 milyon euro ödemesi gereken G.Saray'ın, bu yönde hiçbir girişimde bulunmaması Fenerbahçe'yi umutlandırıyor. Ayrıca yıldız futbolcunun sezon başında bir televizyon programında açıkça "Ben Fenerbahçeliyim" demesi de Fenerbahçe yöneticilerine göre, bu transferin gerçekleşme ihtimalini artırıyor. Sarı-lacivertlilerin şimdiden CSKA ile gizlice temas kurduğu belirtiliyor.

(milliyet)

haydaaaaaaaaaa.......

Bu habere değil ama ajansspordaki habere inanabilirsin.Gs'nin keyfine kalmış Caner transferi.Herşey Gs'nin kararına bağlı orda bir sorun yok.

arkadaslar vallaha kafayi yicektim :D

ohh simdi gelirse ama daha cok sevinecegim.. hem bizim giovani den bahsetselerdi

ismini komple yazarlardi ve de resmini koyarlardi

gel birlikte izleyelim..

harcamayıp ne yapcaktı vefa diye 40 yaşına kadar takımdamı tutcaktı? hay allahım ya

Kewell gidecekse Ramiz Santos gelmesin..

Ne oluyor burada 1 saat çıktık forum yine uçmuş.

Evvela gecen yaz olan turnuvada izlemek gerekirdi. Cogu arkadas izlemediginden bu tur yorumlarin olmasi dogal.

Kimsenin kaale almadığı dünyanın öbür köşesindeki turnuvalarda istediğini yapsın. GElsin adam gibi dakika alsın premier ligde övelim ama şimdilik içi boş bir adam gibi duruyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt