# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

bizim ligde kasap çok aklımda şüpheler var

Tekrar söylüyorum Benfica'da 10 numaralı forma Pablo Aimar'ındır.O gitmedende kimse alamaz o formayı Aimar'dan!

O linkte Gio 10 numara burdan zaten anlayın:D

Dos Santos kalan maçlarda ne yapar bilemiyorum ama seneye bu takımı uçurur.Ertesi seneyede 20 milyon euro'ya Gs'yi zengi ederde gider.Ben buna inanıyorum.Rijkaard bilir işini.

Ronaldinho Barcelona'dayken bir röportajında gelecekte kendisinden bile daha iyi olabileceğini söylemişti Gio için!

Messi gibi zaten fiziği ufak tefek merak etmeyin çok karlı bir iş olacak bu transfer.

Ben sizin iyiliğiniz için gelmesin diyorum. Şimdi bu adam gelecek sezon sonuna kadar süper top oynucak ama bonservisini alamazsak ne olacak ? Arkasından çok üzülürsünüz sonra.

Dos Santos daha gelmeden olay çıkardın.

hakan konusu ayrı kardeşim o konuda bende seninle aynı şeyi düşünüyorum. Ama Bülent mevzusu Hakan gibi değil

serkan kardeşim bülente dediler gel jübileni yapalım diye adam 3 ay ortaya çıkmadı hatırlamıyomusun? 3 ay ulaşamadılar koreyemi japonyayamı nereye gitmiş. ben açıkcası çokda bülenti seven biri değilim. gençlerbirliğinde bizi yendikleri maçtaki tavrını unutmuyorum

SON SÖZ..

DOS SANTOS, BELKİ YARIN..

BELKİ YARINDAN DA YAKIN..

KONTENJAN DA DURUM NE?

Başkan Adnan Polat'ın açıklamalarına bakılırsa KEWELL GİDİCİ..

Ama turkspor.net olarak baktığımızda bu gidiş normal bir gidiş değil..

EVET KEWELL GİDEBİLİR..

DOS SANTOS'a yer açılabilir..

NONDA KALABİLİR..

ANcak. KEWELL olayının kokusunun daha sonra çıkacağı açık..

PEKİ PERDE ARKASINDA NE OLABİLİR..

Başkan Polak İYİLEŞMESİ UZUN SÜRER SEZONUN SON 4-5 MAÇINDA ANCAK OYNAR derken, İŞİMİZE ARTIK YARAMAZ mesajı veriyordu..

Bize göre KEWELL ile Aralık ayından beri YENİ SÖZLEŞME İMZANALANAMIYORDU.. KEWELL İYİ PARA İSTİYORDU..

Sezon sonunda kalması için de CİDDİ PARA VERİLMESİ gerekiyordu..

Galatasaray yönetimi KEWELL'A VERECEĞİMİZ PARAYI, DOS SANTOS'A VERİRİZ YENİ BİR HEYECAN OLUR.. KEWELL DA HİZMETİNİ TAMAMLAR diye düşündü..

Ancak taraftar baskısını azaltmak için İKİ, ÜÇ HATTA DÖRT aylık SAKATLIĞI VAR haberleri ortaya atıldı..

YANİ KEWELL GİDER..

AMA SEBEP SAKATLIK DEĞİL..

Orduspor maçında sakatlanan sonra üç kez idmana çıkan bir adam nasıl olur da bir anda 4 AY SAKATLIĞI çıkar

Dediğimiz gibi bunun kokusu da daha sonra çıkacaktır..

DOS SANTOS.. ALİ TURAN.. KONTEJAN.. İŞTE GERÇEKLER.. İŞTE KEWELL'İN PERDE ARKASI.. Spor Haberleri | Spor iddaa canlı yayın Türkspor turkspor.net

GSTV´de Futbol Aksami Programi var.Levent Tüzemen, Cüneyt Tanman, Hasan Tankaya konusuyorlar. Cüneyt Tanman Kewell gidip Giovani Dos Santos geldiginde Rijkaard´in isi baya zorlasacak dedi:) Yine tekrarladi sonra Hasan Tankaya olayi toparlamaya calisti:)

barcada oynaduğı futbolda umut vermiyomu? riijkard ısrarla istiyo gio yu. yoksa öle acelesi y ok bu kadaro gio suzda süper. ama riijkard istiyo. sence bu yeterli bi sebep değilmi? gönül isterki kewell kalsın gio geldin nonda gitsin. ama olmazsada donduralım sözleşmeyi üstüne 1 sene daha imzalalayalım. bildiğim kadarıyla kewell sözleşme imzalamaya yanaşmıyo. bakalım artık ne olcak

Zaten benim için de tek olumlu yanı Rijkaard'ın ısrarla istemesi. Belki O'nu büyük bir yıldız haline döndürür ama şimdilik şüpheyle yaklaşıyorum ben bu transfere..

Biri Baki Mercimek mi dedi?Kafadan kopardı zaten:D

GSTV´de Futbol Aksami Programi var.Levent Tüzemen, Cüneyt Tanman, Hasan Tankaya konusuyorlar. Cüneyt Tanman Kewell gidip Giovani Dos Santos geldiginde Rijkaard´in isi baya zorlasacak dedi:) Yine tekrarladi sonra Hasan Tankaya olayi toparlamaya calisti:)

Bence hiç sevinilecek bir durum değil bu.:(

Osman Tanburacı ne derse çıkıyor.

Belli ki yönetim Kewell'ı gönderecek.

Bunun ahı vahı yok.

Baros'u Keita'yı da getiren adamlar

Şuanda Kewell'ı yollamak istiyorlar.

Biraz burun sokmamayı öğrenelim.

Vay eger gercekse ilginc

Zaten benim için de tek olumlu yanı Rijkaard'ın ısrarla istemesi. Belki O'nu büyük bir yıldız haline döndürür ama şimdilik şüpheyle yaklaşıyorum ben bu transfere..

şu sene bende çok yarar beklemiyorum. ama bu sene kewell danda yarar gelmiycek zaten. kewell gitsin demiyorum ama dondurulsun oda kalmak istiyosa uzatsın. istemiyosada şimdiden söylesin ama demi

Ben sizin iyiliğiniz için gelmesin diyorum. Şimdi bu adam gelecek sezon sonuna kadar süper top oynucak ama bonservisini alamazsak ne olacak ? Arkasından çok üzülürsünüz sonra.

Bu adamla satın alma opsiyonu içinde bir sözleşme imzalancak zaten.Aksi taktirde kıymeti kalmaz.

Caner'i 3 milyon euro ya sene sonu nasıl alacaksa,Gio'da maksimum 6-7 milyon euro'ya bizde kalıcak.

alın sabahtan beri bi taraflarınızı yırtıyodunuz istemiyoruz istemiyoruz diye sakat kewell'a yönelenelim şimdi bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt