# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

Kewell eğer donduruup tekrar gelecekse seneye tamam,ama onun sözleşmesini feshetmeye çalışmak,Nonda gibi önündeki topu dürterek kaleye yollarken bile zorlanan,ondan daha yaşlı(33) bir oyuncu varken,ve sene sonu sözleşmesi bitecekken,ve bir daha yenilenmeyeceği kesinken intihardır.

Kewell'ın sözleşmesini dondurursak sene sonunda yalamak zorunda kalırız.

Kewell'ın sözleşmesi dondurulur olur biter,parasınıda dışarıdan veririz ne olacak,aç bırakıcak değiliz ya Kewell'ı:)Biraz illegal ama olsun.:)

Bence Kewell'ın sözleşmesi değilde kendi dondurulsun.

Kewell'ın sözleşmesi dondurulur olur biter,parasınıda dışarıdan veririz ne olacak,aç bırakıcak değiliz ya Kewell'ı:)Biraz illegal ama olsun.:)

öyle tabi. artık geriside ona kalmış. eğer oda bizim onu sevdiğim gibi seviyosa makul bi para ister ve sözleşmesini uzatır. ama yok 2.5 te ısrar ederse yapcak bi şey yok.

benim korktuğum şey biz hep transferleri yaparken nakit değilde vadeli ödüyorduk ama bu opsiyon paralarını verirken o tarihe kadar peşin vermek zorundasın ee gio da geldi caner de var nakiti nasıl vereceğiz tmm para akıntısı gelecek ama nakit hemen elimizde olmayacak bakalım yönetim ona göre bi planlama yapmıştır illaki

benim korktuğum şey biz hep transferleri yaparken nakit değilde vadeli ödüyorduk ama bu opsiyon paralarını verirken o tarihe kadar peşin vermek zorundasın ee gio da gelidi caner de var nakiti nasıl vereceğiz tmm para akıntısı gelecek ama nakit hemen elimizde olmayacak bakalım yönetim ona göre bi planlama yapmıştır illaki

haklısın elano ve keitada vadeli geldi

benim korktuğum şey biz hep transferleri yaparken nakit değilde vadeli ödüyorduk ama bu opsiyon paralarını verirken o tarihe kadar peşin vermek zorundasın ee gio da geldi caner de var nakiti nasıl vereceğiz tmm para akıntısı gelecek ama nakit hemen elimizde olmayacak bakalım yönetim ona göre bi planlama yapmıştır illaki

Hepsinden önemlisi Jo'nun bonservisini alıcan ama...

Hepsinden önemlisi Jo'nun bonservisi ama.

Jo'yu suan için Gs'de tutmak demek dengeleri alt üst etmek demek.Jo ve Robinho M.City de kadroya giremiyor olabilir ama bu futbolcular dünya piyasasında 1. sınıf futbolcular.

Kewell yollanmayacak. Baros-Kewell arasında bir tercih yapılacak. hangisinin sakatlığı daha uzun süreliyse onun sözleşmesi sezon sonuna kadar dondurulacak. (Yönetimde Kewell'ın doktorlarından gelecek raporu bekliyordur büyük ihtimal.) Sezon sonu geldiğinde ise Nonda sözleşmesini tamamlayacak ve takımdan ayrılacak. Sözleşmesi dondurulan oyuncuda takıma geri dönecek.

Benim düşüncem bu yönde.

Jo'yu suan için Gs'de tutmak demek dengeleri alt üst etmek demek.Jo ve Robinho M.City de kadroya giremiyor olabilir ama bu futbolcular dünya piyasasında 1. sınıf futbolcular.

Jo'yu o kadar abartma istersen. City'de oynayamadı ve biraz sorunlu bir oyuncu eğer sezon sonu istersek alırız.

Kewell yollanmayacak. Baros-Kewell arasında bir tercih yapılacak. hangisinin sakatlığı daha uzun süreliyse onun sözleşmesi sezon sonuna kadar dondurulacak. (Yönetimde Kewell'ın doktorlarından gelecek raporu bekliyordur büyük ihtimal.) Sezon sonu geldiğinde ise Nonda sözleşmesini tamamlayacak ve takımdan ayrılacak. Sözleşmesi dondurulan oyuncuda takıma geri dönecek.

Benim düşüncem bu yönde.

inş. bu şekilde olur.Yoksa GS'yi kafasında bitirmiş bir nonda'yı bu takımda tutmak intihar olur...

Aslında şimdi gönderilse daha iyi olur..

Santos gelirse Kewell en geç sezon sonu gider. Çünkü sol kanat için 3 oyuncu olucak o bölgede. Caner, Santos, Kewell.

Bence Ayhan'ın sözleşmesi dondurulsun.

Bir an önce bitsin şu transfer dönemi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt