Giovanni Dos Santos Anketi !

Cevap: Giovanni Dos Santos KALMALIDIR.!

Kesinlikle kalmali. 2010/11 bu cocugun sezonu olucak.

Stoch gelecekse, lüzumu yok bence. Stoch gelirse, pişman olmayız, merak etmeyin.

Dos Santos alınmalıdır olmalı.. Bizim oyuncumuz değilki !

Bencede kalmalı. Ne pahasını olursa olsun, bütün şartlar zorlanarak bonservisini alınmalı. Fakat gerçekci olmak gerek. Bunu yönetim düşünmüyor ki şu zamana kadar bir icraat yok.

Ben de destek veriyorum.Gio takımda tutulmalı.

Sağda Keita ve S.Özkan varken Santos a 5,6 m. verip alma lüxumuz yoktur olamazda almakta aptallıktır zaten.

stoch ile santos arasında tercih yap deseler kesinlikle santos derim yönetim hata yapıyor

Kesinlikle bonservisi alınmalıdır.

Takıma katıldığı ilk zamanlarda biraz adaptasyon problemi çekti ama uzun zaman oynayamayan biri için bu normal birşey...

Gerçekten çok yetenekli, takımın tel tel döküldüğü son maçlarda takımı hücüma çıkarma azmi kimsede yoktu...

Giderek performansını artıran bu oyuncunun kesinlikle takımda tutulması gerekir...

Sağda Keita ve S.Özkan varken Santos a 5,6 m. verip alma lüxumuz yoktur olamazda almakta aptallıktır zaten.

O parayı genç yeteneklere değilde 35 yaşında son baharını yaşayan isim futbolculara mı verelim?

Bencede Kalmalıdır..

santos bildiğimiz bir oyuncu neler yapabildiğinide biliyoruz santos ve keita iki sağlam ön libero olduğu zaman her türlü iş yaparlar.

maximum 5 milyon euro verilecekse tabiyki kalmalıdır...

Giovani Dos Santos senin değerini bilmeyenler utansın ...

Geri
Üst Alt