Giovanni Dos Santos Anketi !

Cevap: Giovani Dos Santos KALMALIDIR !

Ribery olayına dönmez inş :D Kaçırmayalım bu adamı :D

Kiralık olarak, 1 yıl kalabilirdi.

serdar özkandan çok fazla bir beklentim yok. Gio sol forvet sağ forvet ve forvet arkasını yedekleyebilecek bir isim (şu anki durumuna göre). FR sol forvet te direk olarak oynayabilecek Stoch Konusunda ısrarlı ise ; Gio bu mali koşullarda Lüx olur. eğer Stoch alınmaz ise o zaman Arda-Baroş-Keita olarak gördügüm ileri üçlünün iki kenarını da yedekleyebilmesi ve forvet arkası olarak ta alternatif yaratması açısından kalabilir. Zaten iyi gelişim gösterir ise bu pozisyonlardan herhangi birini de kalıcı olarak kapabilir. Dedidğim gibi stoch alınacak ise gereksiz lüx. Aksi taktirde iyi bir fiyata iyi bir yatırım olur.

Hem Stoch,hem Gio,hem Arda,hem Keita,hem Serdar Özkan.. :D Reklamlardaki gibi oldu :D

Kanat rotasyonu için iyi bir seçim olsada bonservisi pahalı.

Sürekli kalması gerektiğini savunanalrdan bride benim. Santosu Jo ile karıstırıp ne yapıyor ya gol bile atamadı denmesine ancak gülüyorum.

Bu cocuk sağ açık forvet değil. Tamam göl özellikleri var ama Barcelonada bile 37 macta 4 gol atmış bir oyuncudan biz 16 maçta mucize yaratmasını bekliyoruz.

Takım gençleşecek diyorlar bu çocuk 21 yaşında.

Bonservisi pahalı diyorlar ya Allah aşkına yıllarca kimlere ne paralar verdi bu takım. Geleceği olmayacağı kesin olarak bilinerek. Santosa bugun 4-5m verdiğinizi düşünün. Bu riske değer bence.

Sanıyormusunuz Barcelona R. Madrid Chelsea yada aklınıza kim gelirse her sene aldıkları her oyuncuyu her macta oynatıp tam performans alıyorlar. Onlarca oyuncu alıp deneyerek risk alıyorlar. Bizim buna bütcemiz yok demeyin artık var. Açıklamaya gelince is 400m gelir beklediğimiz bir Stadımız ve değeri her gün artan arazilerimiz var 4m u Santos icin riske alınmaya değerdi bence.

Bence de kalması mantıklıdır ama maddi külfetini bilemem. Geldiğinde bonservisi için 4-5m falan konuşuluyordu, sezon sonu 8 lafı çıktı ortaya. 8 ise biraz çok ama 4-5 ise havada kapılmalı diyebilirim.

Bence de kalması mantıklıdır ama maddi külfetini bilemem. Geldiğinde bonservisi için 4-5m falan konuşuluyordu, sezon sonu 8 lafı çıktı ortaya. 8 ise biraz çok ama 4-5 ise havada kapılmalı diyebilirim.

tek ihtimalli insanların hikayesi Haldun Üstünel'in en son 5 Milyon €'ya kadar indirdiğini belirtmişti bonservis bedeli olarak.

Ama alınmadı Giovani. Alınsa mutlaka haber verirlerdi. Kötü oldu bence. Bu yaşta, bu kalitede oyuncu, bu fiyata başka nereden bulacağız ?

Gio ender bir yetenek bunu farkedememek gerçekten üzücü,para mühim değil her sene 6-7 milyon € buhar oluyor kesinlikle değer Gio'ya.

Gio

Ispanyaya transfer olacak..

Deprotivo diye duydum ama Sevillada olabilir

en kötü ihtimal kiralayalım.

jo ile caner'i kiralayanlar bu çocuğuda kiralasınlar bir süre daha

Valla pek ısrarlı değildim ama Kewell gittikten ve Stoch darbesinden sonra kalmalı mutlaka .

Bu adamaına kaçırırsak vay halimize valla bu adam kalsın ama malesef para yok bunuda alamıyacagız...

İyide paran yok neden opsiyonlu kiralıyorsun adamı?

Stoch kaçtı bu adama mutluka KALMALIDIR. Duy sesimizi yönetim.

Dos santos ne yapmışta bizde kalıcak?

Menejer oyunu mu zannediyorsunuz bu işi editöre baktınız Dos santosun potansiyelini gördünüz alalım diyorsunuz.?

Santos u falan geçin yaa bunlarla bir yere varılmaz.Bir kanat oyuncusu özellikle TSL de iş yapmak istiyorsa minumum Kewell fiziğinde olmalıdır.

Geri
Üst Alt