Giovanni Dos Santos Anketi !

Cevap: Giovani Dos Santos KALMALIDIR !

Maalesef almayacaklar. Serdar Özkan transferi birazda bununla alakalı zannedersem.

İki senede kurdukları temeli 2 ayda yerle bir edecekler böyle giderse...

Maalesef almayacaklar. Serdar Özkan transferi birazda bununla alakalı zannedersem.

İki senede kurdukları temeli 2 ayda yerle bir edecekler böyle giderse...

Takimi neden boyle dagittilar anlamis degilim. Keita'yi da satmak istiyorlar. Elano'yu da. Halbuki ben, Elano'nun yanina ve arkasina saglam adamlar isterdim....

Serdar özkan en az santos kadar oynar zaten. :o

7-8m Euro istiyorlarsa Gio için alınmamalıdır.

Çok para istiyorlar,bence kesinlikle gitmelidir.Elanoda çok iyi bir fiyat gidebilir.Bize savaşçı oyuncu lazım aldığı parayı haketmeyen karşılığını vermeyen oyuncu bize yaramaz.TR liginde az para ile savaşan oyuncu ve savaştıran TTrektörle başarılı olmak zor deildir.

Gio, umutla beklediğim bir oyuncu. Ancak o kadar parayı bizim durumumuzdaki bir kulüp vermemelidir. O parayı ihtiyacımızın daha çok olduğu bölgelere kaliteli oyuncular almak için harcamalıyız.

Stoch 9 mil $'sa Gio 25 mil $'dır.

Şu çocuk sene başı kampına katılmadan 2 yıl top oynamadan geldi ve yarım sezonda bizim çok bilmişlerin ağına düştü..Yok cacık olmaz diyenler gitsin cidden basketbol izlesin masa tenisi izlesin biraz nefes alsın..

Arda'nın performans olarak kötü olduğu bir maçta sol kanada Serdar Özkan mı daha çok yakışır Keita'yı mı koyarız...Dur ya veli ya da yasinimiz var aslanlar gibi.:rolleyes:

Yönetim kumar oynuyor. Dünya kupasında iyi performans gösterirse fiyatı yükselecek.

Bakalım bugün ne yapacak inşallah kalır. Sonra başımıa çok vuracağız. 5 6m euro risk etmessek 40 50 leri nasıl kazanacağız. Bence bu riske değer

Yönetim ne yapmaya çalışıyor.Seneye Arda'nın yerini en iyi Gio doldurabilir.Başka kimi bulabiliriz?

birazdan görecegiz kalmalimi yoksa kalmamalimi

Art niyetli değilim lakin bizim beklentilerimizin altında ayrıca maddi külfetini göz önüne aldığımızda lüks kaçıyor. İyi oyuncu ama istenen para oynadığı oyuna çok. Bugün yarın farketmez önemli isler yapamayacak.

Art niyetli değilim lakin bizim beklentilerimizin altında ayrıca maddi külfetini göz önüne aldığımızda lüks kaçıyor. İyi oyuncu ama istenen para oynadığı oyuna çok. Bugün yarın farketmez önemli isler yapamayacak.

Bizim beklentilerimiz ne kardeş. Bi bahsetsene. Bide senin o beklentilerini biz 20 25m euro ya alabilirmiyiz onu da ekle. Almasakta sizin icin süreli takip edip yazcam foruma ki bence zaten kendiniz ah dieceksiniz

Acayip bir gol kacirdi az önce (G.Afrika macinin 3. dakikasinda) :D

Bizim beklentilerimiz ne kardeş. Bi bahsetsene. Bide senin o beklentilerini biz 20 25m euro ya alabilirmiyiz onu da ekle. Almasakta sizin icin süreli takip edip yazcam foruma ki bence zaten kendiniz ah dieceksiniz

Almak zorundamıyız ? Yani bu takım Dos Santos olmazsa ölmez değil mi ? Ben almayalım bu adamdan cacık olmaz demiyorum. Verebilecekleri ortada iken 8-9m Euro çok fazla diyorum. Senin fikrin ikna olmayabilirsin bende o amaçla yazmadım zaten.

Yine de ilk 5 dakikada etkiliydi :)

sahanın heryerinde ya of of çok arayacağız

Geri
Üst Alt