Giovanni Dos Santos Anketi !

Cevap: Giovani Dos Santos KALMALIDIR !

Benim fikrim Stoch'u elden kacirarak (ki ezikler 2 taksitle 5,5 milyona almislar) Rijkaard'i kizdiran yönetim Dos Santos'u alarak bir nebze olsun durumu düzeltmeli. Bu arada Alman Eurosport'unda DoS Santos icin Galatasarayli diye bahsediyorlar :) Acik olan birsey var alma sansimiz cok daha az artik cünkü fiyatini katliycak.

Abartıyormuyuz ne? Herzamanki oyununu oynuyor, rakibide göz ardı etmeyelim. G.Afrika sonuçta.

Alman spiker (ki almanlar secicidir) yere göge sigdiramiyo, yeni neslin basarili temsiclilerinden diyo. Adam direk "cok cok iyi futbolcu" dedi sesini bi tuhaf yaparak :D

Her zamanki gibi kaçırdı yani bu tip pozisyonları bizdede kaçırdı en çok Kasımpaşa maçında. Asla ama asla kötü oyuncu değil ama fiyatı yüksek böyle devam ederse düşer biraz daha :) Daha rahat alırız:)

valla döktürüyo Giovanni, ayrıca dikkat ederseniz karşı takımın fizik gücü baya iyi... Biraz şansı olsa 2 tane gol yazmıştı :D

ne yapıp ne edip bu adamı almalıyız.. geldiği günden beri insanların fos Santos demesine rağmen bence tam tersi kumaşından belli almazsak ilerde çok ama çok pişman olcağız.. Messi, C.Ronaldo ve bi kaç futbolcuda olan bi özellik var bu çocukta ayağına top alırsa biraz boş alan bulursa tutulması imkansız.. Stoch'dan en az 3 kat daha etkili buna şimdi inanılmayabilir ama ilerde anlaşılacak.. bi şekilde bu adamı almamız lazım..

Bu adam sezon öncesi kampa katilsin, takim sezon icinde kamp yapmayi sürdürsün, adnan sezgin kovulsun Gio da, Elano da cosar!

Bizlere kan kustursun adnan sezgin...

ne yapıp ne edip bu adamı almalıyız.. geldiği günden beri insanların fos Santos demesine rağmen bence tam tersi kumaşından belli almazsak ilerde çok ama çok pişman olcağız.. Messi, C.Ronaldo ve bi kaç futbolcuda olan bi özellik var bu çocukta ayağına top alırsa biraz boş alan bulursa tutulması imkansız.. Stoch'dan en az 3 kat daha etkili buna şimdi inanılmayabilir ama ilerde anlaşılacak.. bi şekilde bu adamı almamız lazım..

tavşan adımı sürüyo topu, Torres üstadda öyle sürüyo zor bir dribbling şekli böle ince ince dürterek :sad007:

Adnan Sezgine yetki verildiği sürece,bizde böyle of of çekeriz.

izleyin izleyin..

Gio bu ayin 30na kadar bizim futbolcumuz.

Opsiyon hakkini hala kullanma ihtimalimiz varmi yoksa gectimi bu zaman?

dünya kupasında döktürüyor. dunya kupasından sonra yuksek bir bedele ulaşırsa, istifa et yonetim daha da birşey demiyorum...

Nihayet Dünya Kupası başladı :) Gio ile başlaması güzel :) Giovanni'ye gelirsek, bu çocuk her geçen gün biraz daha iyiye gidiyor. Yaşadığı çöküşün farkında ve eski günleri arıyor çektiği şut sonrası hafif bir gülümseme vardı suratında, kaybettiği özgüveni tekrar kazanmaya başladığının farkında. İlk yarı neler yaptı 3 top kaptı, alan daraltıyor, kendini yormuyor gerektiğinde pres yapıyor. Pozisyonlarının hemen hemen hepsinde vardı. Ortada serbest oynuyor, kimi zaman sağda kimi zaman solda. Esnek hareketleri sonucu G.Afrikalı oyuncuya sarı kart yedirdi. Franco'ya alda at dercesine süper bir orta kesti. İlk yarının sonuna doğru araya yine Franco'ya süper bir pas attı. Santimlerle ofsayt. İlk yarı Meksika takımında en fazla göze batan oyuncudu.

20 gün içinde aldık aldık yoksa güle güle :D

Kalmasını kiralandığğı ilk andan beri istiyorum herkes tutturuyor çok pahalı çok pahalı diye Gio'dan başka var mı dünyada böylesine yeteneğe sahip bu kadar genç ve kaliteli adam 7-8 milyona kimi almalıyız alternatif olarak Hazard falan mı? Gio alabileceğimiz en iyi kanat oyuncusu olur bence.

Maç topiğinede yazdım burayada yazayım şuan bu maddi sıkıntılar içinde 1 yolla alabiliriz gibi görünüyor Arda -Gio takası Giovani+para =Arda . Yoksa hayal Arda´yı kaybetmekte çok kötü olur takım için .

Geri
Üst Alt