Giovanni Dos Santos Anketi !

Cevap: Giovani Dos Santos KALMALIDIR !

Hiç bişey olmaz. 20 günü vs yok bu işin. Her zamanki oyununu oynuyor Gio. Bunu Tottenham 'da biliyor.

Dediğim gibi kesinlikle kalmalı.

Ya arkadaslar bu adamın opsiyon bedelini neden ısrarla 8 9m euro diosunuz. Anlasması 5 yada 5,5m euro araştıracağım ama kesinlikle 8 9 değil. Ve kira süresi bier bitmes biteceğini sanmıyorum bir zamanı vardır mutlaka. Düşünsenize lig bitti toplandık karar aldık diene kadar zaten 15 20 gün birde transfer sezonu 10 haziran 31 martta sadece kira bitmistir bence.

Maça gelince ilk yarı bizdekine yakın bir alanda başladı. Pres yapıyor 3 4 tanede top kaptı. Pozisyona girdi pozisyonda hazırladı. MUhteşem değil ama vasat da değil.

Parada demeyelim lütfen artık ya bu takımın adı GALATASARAY 400m Dolar stat geliri bekleyen 3. Köprü sayesinde değeri gün gün artan arazileri olan bir klüp. artık bizim 8 10m euroluk futbolcuları aman allahım deme luksumuz yok bir Süper lig Şampiyonluğu bu sene ne kadar para veriyor biliyormusunuz yeni ihale ile ?....

Herzamanki oyunu da iyi zaten gol atamadı diye bir adama kötü oyuncu denebilir mi bugün ataamaz yarın 20 tane atar kökü Gio'da diil mi...

Herzamanki oyunu da iyi zaten gol atamadı diye bir adama kötü oyuncu denebilir mi bugün ataamaz yarın 20 tane atar kökü Gio'da diil mi...

Dostum sen bizi yanlış anlıyorsun galiba. Kötü demedik ki ? Şuan oynadığı süpriz değil demek istiyorum. Fazlasını yapacağını ummuyorum ama oynadığı oyunu "oovvv Gio'ya bak döktürüyor" diyenlere söylüyorum bizdede böyle oynuyordu ki arkadaş ? Ne değiştide hemen fiytı artsın 3e katlasın diyoruz. Sakin olun yahu. Hasan Şaş gibi çıkar 2-3 "BREZİLYALI"'yı dizer birde gidip gol atarsa evet o zaman haklısınız. Afrikaya gol atsa ne olcak:) Onu geçtim Marquz için aynı şeyleri söyleyen var. Yahu Marquez'in kendini ispat etmesine gerek mi var ?

Santos iyi oyuncudur ama söylenen 8-9m Euro (doğru mu bilmiyorum !) fazladır. Çünkü eksikleri var fizik-şut-bitiricilik gibi. Bunlarda zaten Gio mevkiinde oynayan bir oyuncuda olmazsa olmaz özellikler. O sebeb ile asıl Uruguay - Fransa'ya karşı görmek lazım kendisini. Tekrar söylüyorum yeteneklidir ama abartılcak kadar da değil. Kendini geliştirirse bizde abartırız çünkü o zaman gerçekten hakeder.

Şurda oynadığı oyunun 2 katını bizim maçlarda zaten yaptı, görmediyseniz söylenecek birşey yok. Aynı Gio işte.

Adnan Polat koltuk sevdasina Galatasaray'i satmistir! Canaydin döneminde bile görülmeyen bir rezilligi yasiyoruz! Polat istifa ! Sezgin'i de al git !

biz duran topları neden gioya kullandırmıyormusuz ki ya bu adama bişr kere daha hayranlık duydum kal gio

Gio kalırda bizimkiler alır mı orası meçhul

Ne Guardado, Ne Juarez, Ne Torrado!

Şu an takımın ayakta kalan tek oyuncusu.

inşallah çok iyi oynamaz

hatta hemen elenirler

fiyatı ve talipleri artacak anasını satiyim :)

gelsin bizde iyi oynasın

Cevap: Gio Dos Santos hemen bugün alınmalı

Belki Bircogunuz Dün iyi oynadida Gaza gelinmis bir Baslik diye algilarsiniz.. Ama ben geldigi Günden beri hatta cok kötü, Sahada olup olmadigi belli bile olmayan Maclarda Dahi ona zaman gerektigini savunanlardandim..

Herzaman Keita gibi birtanede Sol Kanatimizda olsun diyorduk.!! Ben Bulduk dedim transferi gerceklesince.. Biraz Daha Zamanla Gio tutulamaz haale gelecek..

Gio öyle Hirlsiki. Baazen Topsuz 50-60 Metre Depar atiyor rakipten Topu calmak icin. Bu Bile onun Nekadar genc ve Hirsli oldugunun kaniti. Hirsli Yabanci Futbolcu cok zor bulunur. Trabzon macindaki kalitesini görmemek icin Kör veya Nankör olmak gerek. O deparlar, O paslar, O kösu halindeki ortalar. Caner, Sabri, Arda gibi Futbolcularimiza Ders niteliginde..

Sakin ha sakin..! Bakmayin o Seref yoksunu Yorumcular´a. Hani diyorlar ya Dos Santos Emre Colak icin bir engel diye. Geciniz efendim. Okadar Galatasarayin alt Yapidan cikan oyuncularini övseniz, Galatasaray´in Milli Takim Fabrikasi oldugunu taktir etseniz, Fenerbahcenin yarisi kadar degeri olurdu yaninizda..!! Bunlar saadece Lincolne, Elanoya, Yönetime karsi yapilan yok etme Taktiklerinden birisidir..!! Gio Santos´un degerinin onlarda farkindalar..!!

Opsiyondan anlamam ben. Aama sukadarini söyleyebilirim. Sayin baskan Adnan Polat. Bugün Bu adamin Bonservisini git al.!! 7 Milyon Euro ise ver al. Dünya Kupasindan sonra Bu adama Gücünüz yetmez.

Daha yasi 20. Alsaniz elinizde Patlasa bile cok zarar etmezsiniz. zarar edeceginizi hic sanmiyorum. Cünki Süper bir Yetenek. Ronaldinho stilinde oynayan bir Futbolcu. Daha ne istiyoruzki.. Insallah elimizden kacirmayiz Gio´yu..!!

49171589_UCKMIUSUJLFGOWW.jpg

Ben diyecegimi dedim.. Adam Ilk Macta Takiminin tek ayakta duran Futbolcusu..

Her tarafta Giovani konuları hortlamış :)

Gio yu bundan sonra alamayız:(

stoch'a 7 vermeyen santosa hayatda vermez o parayı unutun

Kalmalıdır ama çok geç olabilir artık...

Sol acikta istenen katkiyi ben hala verebilecegine inanmiyorum. Cunku son hamlelerde oldukca basarisiz. Topu tasima, saklama gibi konularda oldukca teknik dogrudur ama hala Turkiye liginde sert savunmalara karsi koyabilecek kadar fiziki guce sahip degil. Olmayacakta, bu yuzden sol acikta Arda gelecek yilda bizim ihtiyacimizi gorecektir. Yetekte kalmasi icinde sene icinde bahsi gecen miktarlari veremezdik, oyuncularimizin bile parasini veremezken hemde.Finansal sikintimiz buyuk, bunu gormezden gelemeyiz.

Biz alışkınız elimize gelene kötü berbat deyip 3 sene sonra ya bu varya bu bizden gitti die övünmeye.

Ne deyimki Profesyonel olmak için Futbol Şubesini kapatıp yapılandırma deişikliğine giden yönetim bu denilen isimler doğru ise bu tür Amatör transferlerle her sene UEFA yı ( lig de 3 4. olup kupayıa gitmeyi kasdediyorum almak sanmayın sakın :D ) garantilemekte sorun yaşamaz merak etmesin..

Geri
Üst Alt