giovanni van bronckhorst

Ozan Puki

İmparatore
Berlin Panteri
Ağızdan bir bütün halinde çıkan ve gayet akıcı bir ismi olan Endonezya asıllı eski hollanda milli takımı oyuncusu.

şöylede bir golü mevcut dünya kupasında

[media]https://www.youtube.com/watch?v=1kBJtlrYu70[/media]

dos santos .((((((((((

Daha mükemmel bir başlangıç olamazdı galiba. Galatasaray a teşekkür borçlu.

Beşiktaş kötü futbol oynuyor.

Sezon sonunu zor görür diye düşünüyorum.

Okan buruk denilen arkadaşa bedava futbol dersi vermiştir.

Adam içinden Ulan bu adam bu hocalıkla 2 sene şampiyon olduysa ben hayli hayli olurum demiştir.

Hiçbir şey yapmasına gerek kalmadı ki, muhtemelen bizim son Fenerbahçe maçını izlemesi yetti zaten

Adam bizim maclari izleyip cok basit bir sekilde bizi cözmüs, aman aman futbol mu oynadilar? Hayir akili oynayip eksiklerimizin üstüne gidip kolay bir galibiyet aldilar. Bunu diger hocalarda görüp ayni taktigi bize karsi uyguluyacaklar.

Adam kendini kanıtlamak için bu maçı sınav olarak görürken bizim hoca finali kaybedenin gelecek sezona dair bir şey kaybetmeyeceğini, sezonu etkilemeyeceğini falan söyledi.

5-0 etkiler mi etkilemez mi şimdi?

valla bugün sosyal medyada gördüğüm yorumları şaşkınlıkla okudum. bjk top oynamış gibi gereksiz övgüler. en az bizim kadar kötülerdi ve ilk dakika nelsson şansızlık yaşamasa skor asla böyle olmazdı da ama takımda yeni çok isim var, zamanla oturtursa iyi olabilir.

Yaptığı değişikliklerin hepsi doğruydu, ikinci yarıda Bi ara maç git gel olmaya başlamıştı orta sahalar düşmüştü iki takımın (zaten bizim orta sahamız kalmamıştı sahada) hemen hiç beklemeden onana'yi aldı semihi çıkardı. Bakın bunu hemen yaptı anında müdahale etti.
Bizde 2 senedir takım oyundan düşünce Okan hoca gol yiyene kadar bekliyor yani gol geliyorum diyor ama 10,15 dk izliyor maçı ya gol yiyoruz yada çok tehlikeli bir pozisyon kaçırıyor rakip ondan sonra değiştiriyor

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abartmayın yahu. Biz kötüydük, hoca ve takım bilinmezdi. Ligde 70 puan toplayamaz bunun takımı. Celtic’ten evrile çevrile yenildi. CL’de 0 çektiler.

Biraz hareketli hücum hattı olan her takım dağıtır bunları

Geri
Üst Alt