Giovinco Bombası Patlayacakmış!

Sergen Zeren

Astrolog & Transfer Aşığı
Büyük Üstad
Transfer çalışmalarını tamamlayan Galatasaray'ımız için transfer itirafları da arka arkaya gelmeye başladı.

Cesare Prandelli'nin takımın başına geçer geçmez talep ettiği Sebastian Giovinco için bir flaş açıklama menajeri Andrea D'Amico'dan geldi. Giovinco'nun transferi için Juventus ile Galatasaray'ın görüştüğünü açıklayan D'Amico, sarı-kırmızılı kulübün satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde ısrar etmesi üzerine transferin gerçekleşmediğini belirtti.

sebastian-giovinco_1e6du5ucpuja71uc41o84ddpda.jpg

Massimiliano Allegri'nin takımın başına geçmesinin ardından Giovinco'nun Juventus'ta kalmasının büyük oranda kesinleştiğini belirten D'Amico, "Bir çok teklif aldık ve bu tekliflerin tamamını Juventus kulübüne ilettik. Juventus, transfer döneminin ilk etabında Prandelli'nin takımı ile bir görüşme gerçekleştirdi ancak bu transfer ekonomik sebeplerden dolayı gerçekleşmedi" şeklinde konuştu.

Antonio Conte'nin İtalyan devinde görev yaptığı süre zarfı boyunca Sebastian Giovinco'nun değerinin farkı olduğunu ve o döndemde takımdan göndermeyi hiç düşünmediğini belirten Amico, "Conte, Giovinco'yu takımda tutmak istiyordu. Her zaman da kendisi için değerli olduğunu gösterdi. Massimiliano Allegri deakıllı bir teknik adamdır." ifadelerini kullandı.

WEBASLAN

Pandev kesinlikle daha doğru tercih. Son sezon fazla takip edemedim, ama karakter, oyun stili olarak hem bizim genlerimize hem de ligimize daha uygun daha ters gelebilecek bir isim.

Giovinco hızlı, seri, biraz Stoch tipi bir oyuncu. Bu tarz oyuncular iyi iş yaparlar eğer formda ise ama süreklilik ve şampiyon geni ayrı bir şey.

Bunlar için takımda Ujfalusi, Melo, Popescu, Hagi, Bülent, Hakan Şükür gibi isimlere ihtiyaç var.

Ben Pandev'de bu aradığımzı bulacağımızı düşünüyorum.

İnşallah yanılmam. :)

gio'lara karşı bi zaafım var

Geri
Üst Alt