Giovinco Galatasaray'a Yakın!

Giovinco yu pek tanımayan arkadaşlar oldugunu düşünüyorum.5 sene önce yeni Del Piero diye piyasaya çıktı sonrasında Juve de beklenen patlamayı yapamayınca Empoli ve Parma ya kiralandı.Parma da beklenen patlamayı yaptı Juventusa döndü halen Juve taraftarlarınca sevilen bir futbolcu ama orda tutmadı bir türlü.Bize gelirse sürekli oynayıcağını ve başarıya aç olduğuda düşünülürse önemli işler yapacağını düşünüyorum.

Hobbit lan bu bildiğin. Bi omuzla mundar ederler günaha girmeyelim boşuna

Parma'daki bir sezonu disinda gayet vasat bi kariyeri olan bir oyuncu...ustelik daha gecen sene CL'de eledigimiz takimin yedek topcusunu almak biraz tuhafima gider. Futboluda Parma gunlerinden cok uzak eskisi kadar hizli ve yirtici degil yasida olmus zaten 28...1-2 seneye hic birsey kalmaz o en buyuk ozelligi olan patlayiciliktan.

Tamamen karsi degilim bu transfere ama deniz'de daha buyuk baliklar var.

Gelsin PESte iyi oyuncu Galatasarayi secince rahat olur Drogbada gitti PESlik oyuncu kalmadi :(

2009'da falan yurtta kalırken arkadaşımda psp vardı. Kariyer açıp pes oynardım, bu elemanı ilk o zaman farketmiştim acayip oynuyordu ama son dönemde gerçekte nasıl bilemem :D

bütün italya'yi transfer ettik prandelli geleli.

italyan gelecekse pirlo gelsin :)

peste adamım giovinco dönüşleri inanılmaz topla benim bildiğim amc bu adam bizde mevkide şıno var zaten kanat oynayamaz kannımca geriye bir forvet kalıyor ordada hedef golcü özelliklerine sahip değil daha çok tamamlayıcı ss gibi oynayabilir...

Adam peste kanat oynuyo forvet oynuyo

Uzak dursun, lutfen ama.

Varsa harcayacak paramiz, kaliteli yabanci golcuye ayiralim bunu. Sow-Emenike'nin gezindigi yerlerde Burak-Umutla sampiyonlugu kovalamak saka otesi birsey. Istedigin kadar kanat, orta saha transfer et. Karsi tarafta defansi sirtina alip gol atan adamlar var.

hayır yanlış biliyorsun amc ve ss oynuyor

nu5usu9e.jpg
jy6edu8y.jpg

Giovinco'yu beğenmemek. :)

Müthiş topçu..

Geri
Üst Alt