Giovinco'nun Menajerinden Balotelli Açıklaması

ölmüş gömeni yok ayda yılda bir estetik gol atacakta izleyeceğiz diye bu saçmalığa girişmenin alemi yok istikrar şart

Hata var Balotelli değil Giovinco'nun menejeri seneye Galatasaray'da görebiliriz demiş. :)

Takım oyuncusu değil en kritik maçta sizi yalnız bırakabilir.Zaten disiplin sorunu olan takımda hiç olmaz.Bir forvetin sene başına 15 kart görmesi bile ne kadar disiplinsiz olduğunun kanıtı

Balo'yu bende istiyordum ama Mancini ile olmaz o adam. Çok boş bırakır yine kavga çıkar. Ayrıca dediğim gibi burada pek çok oyuncu ile haber yapılmış ve GIOVINCO için söylenmiş o dediğiniz.

Ki daha mantıklı olur top taşıyan adam yok takımda ve sene sonu Juventus'tan ayrılacak Gio.

Balo'yu bende istiyordum ama Mancini ile olmaz o adam. Çok boş bırakır yine kavga çıkar. Ayrıca dediğim gibi burada pek çok oyuncu ile haber yapılmış ve GIOVINCO için söylenmiş o dediğiniz.

Ki daha mantıklı olur top taşıyan adam yok takımda ve sene sonu Juventus'tan ayrılacak Gio.

giovinco icin soylenmemis

Galatasaray ya da Chelsea demiş patron heralde.

giovinco icin soylenmemis

Luca Pasqualin (Giovinco agent and Lights) - I think is worth € 20 million now. Where to see him next year? Galatasaray.

Zorunlu Edit: Evet değilmiş. Balotelli ile ilgili menejerlere sormuşlar.

Gio'nun menejeri de 20 Milyon paha biçip Galatasaray demiş. :)

Başlık ve ilk mesajı haberin doğrusuna göre güncelledim.

Geri
Üst Alt