Gio'ya laf söyledim "Pişmanım" diyenler

Cevap: Gio'ya laf söyledim "Pişmanım" diyenler

Gio her zaman dediğim gibi benim için yanlış transferdir.Hala yanlış transferdir benim gözümde.Banlanmadan yaklaşık 1 ay 3 gün öncede dile getirmiştim GİO ile ilgili görüşlerimi.

Gio devre arasında alınacak oyuncu değildir.

Devre arasında alınacak oyuncunun takıma hemen katkı yapması beklenir ama GİO dan bunu beklemek tam bir aptalıktı ki Gio da bunu kanıtladı 2 kupa gittikten sonra form tutmaya başladı.

Kasımpaşa maçını GİO suzda kazanırdık. 2 kupa giderken neredeydi?gio yu kesinlikle suçlamıyorum.Onu devre arası getirip mucize bekleyen Rijkaard ve taraftaradır sözüm.

Hiçbir zaman Gio'yu eleştirmedim ve sabırla bekledim.

Hiç pişman değilim iyi oynamak onun görevi

Roberto Carlos'tan bin kat daha iyi şut atıyor. Sert ve etkili. Ve isabetli.

Bi on senedir, Türkiye liginde böyle şut atan birini görmedim. Hagi de dahil.

Hagi şutlarının kendine özgü bir gidişi vardı. Etkiliydi ama bunun şutları kardar sert değildi. Bununkiler direk ve etkili.

Hagi şutlarının kendine özgü bir gidişi vardı. Etkiliydi ama bunun şutları kardar sert değildi. Bununkiler direk ve etkili.

Şut konusunda bir yerine katılmıyorum.Dos Santos topa vurmak için vuruyor.Bilinçli vurmuyor.

Gio her zaman dediğim gibi benim için yanlış transferdir.Hala yanlış transferdir benim gözümde.Banlanmadan yaklaşık 1 ay 3 gün öncede dile getirmiştim GİO ile ilgili görüşlerimi.

Gio devre arasında alınacak oyuncu değildir.

Devre arasında alınacak oyuncunun takıma hemen katkı yapması beklenir ama GİO dan bunu beklemek tam bir aptalıktı ki Gio da bunu kanıtladı 2 kupa gittikten sonra form tutmaya başladı.

Kasımpaşa maçını GİO suzda kazanırdık. 2 kupa giderken neredeydi?gio yu kesinlikle suçlamıyorum.Onu devre arası getirip mucize bekleyen Rijkaard ve taraftaradır sözüm.

Renktaş,Atletico Madrid maçında şike skandallarına karışmış sahtekar hakem Canerin pozisyonunda %100000000'lik penaltıyı verse bunları dermiydin çok merak ediyorum

Madridli defans oyuncusu topu avuçladı elinde oynadı resmen nasıl geçeceksin turu Messi olsa takımında ne yazar ki

Hagi ile kimse kıyaslanmaz bu konuda.Belki Juninho :)

Her şey güzel olacak. Yeter ki sabırlı olalım.

Haftaya kötü oynarsa görürüm sizi. Hele başlığı açan yandı.:) Bir maç kötü oynadı diye yerlere vurmadım ama bir maç iyi oynadı diye de göklere çıkarmam. Gio müthişti, harikuladeydi ama daha yüzde 50 bile değil.:)

dos santosu barcelonadan beri takip etmeye çalışan biri olarak zamana ihtiyacı olduğunu düşünmüştüm ilk geldiğinde

ama zamanla ben de sinirlenmeye başladım ve Atletico maçlarında takım santrafor diye inleyince santosa küfür bile ettim çünkü sonuçta nonda onun yüzünden gitmişti

ama nihayet çıkış yakaladı umarım çıkışı istikrara dönüştürür

dos santosu barcelonadan beri takip etmeye çalışan biri olarak zamana ihtiyacı olduğunu düşünmüştüm ilk geldiğinde

ama zamanla ben de sinirlenmeye başladım ve Atletico maçlarında takım santrafor diye inleyince santosa küfür bile ettim çünkü sonuçta nonda onun yüzünden gitmişti

ama nihayet çıkış yakaladı umarım çıkışı istikrara dönüştürür

Atletico Madrid maçında tek küfür edilmesi gereken hakemlerdi bence...

İspanyanın ünlü kulübü Atletico Madrid elenmesin diye yemedikleri halt kalmadı o maçta...

Lisbon ayarı verir Madrid'e,vermese bile Atletico Madridin en fazla gidebileceği yer çeyrek final ötesine gidemez o futboluyla

İlk yarı vasattı, ikinci yarı iyi oynadı. Kasımpaşa o kadar geniş boşluklar bıraktı ki o boşluklardan faydalanmaması imkansızdı zaten. Henüz net kararımı vermedim Santos ile ilgili ama çok faydası olacağını düşünmüyorum halen.

hep zamana ihtiyacı var dedim bizi mahçup etmediğin için minnettarız gio

Atletico Madrid maçında tek küfür edilmesi gereken hakemlerdi bence...

İspanyanın ünlü kulübü Atletico Madrid elenmesin diye yemedikleri halt kalmadı o maçta...

Lisbon ayarı verir Madrid'e,vermese bile Atletico Madridin en fazla gidebileceği yer çeyrek final ötesine gidemez o futboluyla

valencia yı dağıttılar be ne var futbollarında:cool:

Başlık tam, karımı dün dövdüm ama onu hala seviyorum gibi olmuş.:)

valencia yı dağıttılar be ne var futbollarında:cool:

Dağıtsınlar abi Barcelonayı da dağıttılar ne oldu bir hafta sonra Almeria çaktı yine..

Hiçte güzel futbolları yok bence sırf Reyes,Forlan,Agüero,Sporting Lisbon çakar bunlara buraya yazıyorum...

Şut konusunda bir yerine katılmıyorum.Dos Santos topa vurmak için vuruyor.Bilinçli vurmuyor.

Zaten çok sert şut bilinçli olmaz ama yine de bu maçta hepsi kaleyi buldu.

Bilinçli olmaz zaten. Bilinçli vuruyorsan zaten bu kadar sert olmaz. Hagi'nin vuruşları gibi olur.

Renktaş,Atletico Madrid maçında şike skandallarına karışmış sahtekar hakem Canerin pozisyonunda %100000000'lik penaltıyı verse bunları dermiydin çok merak ediyorum

Madridli defans oyuncusu topu avuçladı elinde oynadı resmen nasıl geçeceksin turu Messi olsa takımında ne yazar ki

Ne alakası var burda sorun elenip elenmememiz değil Santos un takıma bu son maça kadar ne verdiğidir.

Santos gelse takır takır oynasa biz gene elensek kimse Rijkaard a veya yönetime sesini çıkarmazdı.

Ama sen öyle ya da böyle forvetini gönderip forvet diye Santos u alıyosan ve o hiç bir şey katmıyosa takıma doğal olarak Çin liginde bile eleştirilirsin.

Geri
Üst Alt