Giresun’dan İngiltere’ye: Borja Sainz Norwich City’de

Emre Altun

GSC Moderatör
Yönetici
Moderatör
Borja Sainz, Norwich City'ye transfer oldu. (Relevo)

''Anadolu çöpü!''...''Yerli ya da yabancı fark etmez; yolu bir şekilde güzel ülkemize düşen her futbolcu, istisnasız çöptür'' mottosundan asla taviz verilmemelidir!..

Afrikalı bir genç, sözgelimi İskandinav ülkelerinde biraz dikkat çekip EPL veya ECS takımlarından birine transfer olsa ve birkaç maç iyi performans gösterse altın olur. Aynı futbolcu, bir şekilde ikna edilip -belki daha fazla paraya- TR sınırları içinde bir takıma transfer edilirse, 'çöp' tür ve aksini iddia eden futbol cahilidir!..

İyi oyuncu ama eplde 11de forma giyecek kadar değil

18 için alınmıştır muhtemelen

''Anadolu çöpü!''...''Yerli ya da yabancı fark etmez; yolu bir şekilde güzel ülkemize düşen her futbolcu, istisnasız çöptür'' mottosundan asla taviz verilmemelidir!..

Afrikalı bir genç, sözgelimi İskandinav ülkelerinde biraz dikkat çekip EPL veya ECS takımlarından birine transfer olsa ve birkaç maç iyi performans gösterse altın olur. Aynı futbolcu, bir şekilde ikna edilip -belki daha fazla paraya- TR sınırları içinde bir takıma transfer edilirse, 'çöp' tür ve aksini iddia eden futbol cahilidir!..
Abi adam 22 yaşında İspanyol kanaat oyuncusu ve kulüpsüz.
En kötü Türk kulüplerine kiralık para okutulabilecek bir yatırım.
İngilizler için zekat parasına yatırım yapılmıştır belli olmaz.
Ayrıca Anadolu’dan kim alınsın anketi olsa üst sıraları zorlardı. Ne yalan söyleyeyim ben sözleşme imzalatıp kiralık göndermemizi isterdim.
Trabzonspor haber başlığında da bunu anlatmak istedim. İyi kötü bir şekilde bu ligde kendini gösterdi, 22 yaşında ve kulüpsüz Trabzon adına müthiş bir hamle olurdu.

başak ads falan olsam kaçırmazdım

Kimse tanımaz bilmezken bu çocuğu giresuna kim getirdi bilmem ama o vakit giresunun hocası hakan keleş miş

her patlama yapanın arkasından aglayacak degiliz

Evet katılıyorum ama yeteneği keşfeden ya da vizyon sahibi insanları bilmek önemli

Torrentin boeyi topçu statüsünde görmemesi rezaletinin akabinde bayern münih gibi bir deve türkiye gibi bir ülkeden 35 milyonla transfer olması iyi bir örnek

Hakan keleş borja sainzi bizzat isteyip alansa tebrik etmek lazım

Geri
Üst Alt