Giuliano Fenerbahçe'de!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu belhanda size ne etti ya, adamı itin g.tüne soktunuz

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DHBkmtyXoAIiROt.jpg

Fener alır buradan dönmez bu transferde maliyeti yükselebilir, kulüple görüşmeden adamı buraya getirecek kadar mal değillerdir herhalde gerçi Fener'den bahsediyoruz. Rezalet konusunda kimse yarışamaz.
Zaten kulubuyle gorusmelere baslandigini KAP bildiriminde duyurdular, oyle bir seye ihtimal vermiyorum. Izin almadan kimse oyuncuyu getiremez, FIFA'lik olursun cunku. Trabzon bence oyuncunun kafasini karistirmak icin boyle bir sey yapmis olabilir. Fener'e gicik olsun diye.

Zaten kulubuyle gorusmelere baslandigini KAP bildiriminde duyurdular, oyle bir seye ihtimal vermiyorum. Izin almadan kimse oyuncuyu getiremez, FIFA'lik olursun cunku. Trabzon bence oyuncunun kafasini karistirmak icin boyle bir sey yapmis olabilir. Fener'e gicik olsun diye.

Yav orası öyle de adamlar ile sen kiralık anlaştın oyuncu sözleşme imzalamadan bir takım geldi 10 M € bonservis verdi mesela adama gider onunla anlaşırsın tabi :D

[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
Sansar91 - 12.08.2017 14:20[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]Ben daha gs´nin bize böyle bir şey yaptığını görmedim. Hep bjk veya ts çıkıyor vallahi büyük klüp kültürü bambaşka bir şey.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:asd22:

Zenit: Biz Giuliano için Fenerbahçe ile anlaştık başka takımla görüşmeyeceğiz. [Buzzspor]

Giuliano’dan Muharrem Usta’ya video

Twitter

:asd22:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt