Giuliano: "Şampiyonluk bizim elimizde değil"

5fbfae7da7804901ac3c95c18c5480f5.jpg

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Giuliano, 2-0 kazandıkları Osmanlıspor maçı sonrası, "Artık şampiyonluk bizim elimizde değil. Evimizde 'küçük' denilebilecek takımlara karşı çok fazla puan kaybettik" dedi.

Çok zor bir maç olduğunu söyleyen Brezilyalı yıldız, "Buna hazırlıklıydık. Rakibimiz küme düşmemeye oynuyor. İlk yarıda bizi zorladılar. Ama ikinci yarıda kolektif oyun ve bireysel yeteneklerle kazandık. Önemli olan golü kimin attığı değil. Soldado pozisyonu tamamladı. Maçı kazanmamız önemliydi. Artık şampiyonluk bizim elimizde değil. Evimizde 'küçük' denilebilecek takımlara karşı çok fazla puan kaybettik. Bu da bizi bu duruma soktu. Kalan 6 maçta elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Rakiplerimiz birbirleriyle oynuyor, puan kaybedebilirler. Bizim yapmamız gereken 6 maçı kazanmak" dedi.

(NTV Spor)

Akilli adam bir baska oluyor.

Volkan'dan filan bir şey öğrenmedin mi lan?​
N'olursa olsun şampiyon olacağız inandık filan diyeceksin.​

Bunu sabah ben söyledim arkamdan "bu adam fenerli" dediler.

Şampiyon olucaz öyle görünüyor demen lazımdı guli

Bana en son kuş imasında bulunulduğunda 1 ay ceza yemiştim :geek::geek: tabi bana diyen üyelerden birisi olduğu için frene basamamıştım :cigara:

Desinler. Bizim nasıl bir Galatasaraylı olduğumuzu dünya alem biliyor. Sinirlenip bir şeyleri ispat etmenin anlamı yok! Tavsiye ederim.

bizi tanıyan tanır tanımayan randevu alır

duvarda resmimiz alemde ismimiz

Desinler. Bizim nasıl bir Galatasaraylı olduğumuzu dünya alem biliyor. Sinirlenip bir şeyleri ispat etmenin anlamı yok! Tavsiye ederim.

bizi tanıyan tanır tanımayan randevu alır

duvarda resmimiz alemde ismimiz

Reis sakin ol

Geri
Üst Alt