Giyim Önerileri

Her yaz giydiğim kombinim vardır. Buz mavisi diz ve baldırı yırtık dar kot üstüme kırmızı lolipop şekeri olan beyaz tshirt.

les deux (danimarka menseli premium bir moda markasi) dunya kupasindan esinlenerek milli takim formasi gorunumlu tisortlerden olusan 15 parcalik bir kapsul koleksiyon cikarmis. bu tur koleksiyonlar hep yapilir ama ilk defa turkiye temali bir urun gordum, hosuma gitti. tasarimlar cok orijinal degilse de sokak giyimine uygun. en begendiklerim:

IMG_7192.webp

IMG_7191.webp

IMG_7194.webp

IMG_7193.webp

Ekli dosyalar

• IMG_7194.webp
    IMG_7194.webp
    66,2 KB · Görüntüleme: 3
pele'nin 1958 dunya kupasi finalinde giydigi mac formasi 6 milyon dolara satista.

IMG_7224.webp

IMG_7225.webp

IMG_7226.webp

Eskisi gibi piyasa ad ürün kalitesi kalmadı. Son yıllarda neredeyse %90 üzeri pazardan takılıyorum, elde patlayacaksa ucuz olan patlıyor patlamayan da bonus oluyor.

Ayakkabıyı 2 sene önce bu zamanlarda Kurban Bayramı öncesi pazardan 500 TL. ye aldım. Şu an nazar değmesin hala sağlam.

21-webp.322674

Eskisi gibi piyasa ad ürün kalitesi kalmadı. Son yıllarda neredeyse %90 üzeri pazardan takılıyorum, elde patlayacaksa ucuz olan patlıyor patlamayan da bonus oluyor.

Ayakkabıyı 2 sene önce bu zamanlarda Kurban Bayramı öncesi pazardan 500 TL. ye aldım. Şu an nazar değmesin hala sağlam.

21-webp.322674
yılan derisi mi üstad

Geri
Üst Alt