Gizli Kahraman De Jong!

Furkan Korkmaz

Pala
Yönetici
Süper Moderatör
serdar_ve_de_jong_un_sirasi_geldi_h16823_8de27.jpg

Galatasaray’ın çok şey beklediği, ancak ilk maçında sakatlanınca takımdan uzak kalan De Jong, dünkü maçın gizli kahramanlarından oldu. Oyuna 60’ta giren Hollandalı, attığı dikine paslarla kilidin açılmasına yardım etti.

Transferin son gününde takıma dahil olan Nigel de Jong, ikinci 45 dakikasında oyuna dahil olduğu ilk maçında sakatlanınca uzun süre formasından ayrı kalmıştı. Geri dönüşü merakla beklenen Hollandalı futbolcu, sonunda kalitesini sahada hissettirmeyi başardı. Riekerink’in 60. dakikada Tolga’nın yerine oyuna aldığı De Jong, bir anda oyunun çehresini değiştirdi. Partneri Selçuk’un yan ve geri paslarına karşın De Jong, attığı dikine paslarla Adana’nın savunma kurgusunu dağıtma konusunda etkin rol üstlendi. Böylece Sarı-Kırmızılılar sadece kanatlardan değil, göbekten de etkili olmaya başladı ve bu değişim golün hazırlayıcısı oldu.

Haftaya mecburen 11’de

Nigel de Jong, gelecek hafta Başakşehir’le TT Arena’da oynanacak lig maçında da ilk 11’de oynayacak gibi görünüyor. Çünkü onun yerine orta sahada savunma yükünü üstlenen Tolga Ciğerci, kart cezası nedeniyle o mücadelede forma giyemeyecek. Ancak De Jong’un kondisyon açısından sıkıntılı durumda olması nedeniyle, bu hafta özel bir çalışma programına tabi tutulması gündemde.

Fanatik

PORTAL HABERİ

Selcuk sanki biraz daha serbest oynadi De Jong girdikden sonra.

vay be selcuk gene yirti buseferde tolga kart cezalisiymis

bir ara dikkat ettim Selçuk adamın yanına gidip pas istedi atmadı. ileri oynadı direk. Seçuk pas istatisği kasıyor sadece. başka birşey yok. De jong-Tolga oynamalı ortasahada.

En cok sey yazmak istedigim konu . De jong un yaptigi katki su an ne sneijderda ne yasinde ne selcukta ne podolskide var . Acik konusuyorum , bu adam oynarsa ve devamli oynar sakatlanmazsa 1 kisiyle nelerin degisebildigini yasaya yasaya goruruz

Ben aramizdaki asilamayacak sorunlar olmasa bu takima en cok lazim adamin emre b. denen tip oldugunu soylemistim , o veya onun gibi biri .. Cok deparla driplingle ugrasmayan ama zihnen yapacagina dogru karar veren ve fiziken de bunu uygulayabilen

Maci tekrar izleme huyu olanlar varsa once sadece adam girdikten sonraki niyetine baksinlar , sonra 30 dakikayi 3 uncu kez izleyip bir de bunu basarma oranina baksinlar

Gecen sene bir bilal kisa hayraniydim , bu sene benim adamim ne brumadir ne sinandir ne de podolskidir .

muslerayi bir kenara koyuyorum ,yeri ayri ..... ama de jong da futbolcu kere futbolcudur ..

Nigel de Jong goal vs liverpool FA CUP - YouTube

En cok sey yazmak istedigim konu . De jong un yaptigi katki su an ne sneijderda ne yasinde ne selcukta ne podolskide var . Acik konusuyorum , bu adam oynarsa ve devamli oynar sakatlanmazsa 1 kisiyle nelerin degisebildigini yasaya yasaya goruruz

Ben aramizdaki asilamayacak sorunlar olmasa bu takima en cok lazim adamin emre b. denen tip oldugunu soylemistim , o veya onun gibi biri .. Cok deparla driplingle ugrasmayan ama zihnen yapacagina dogru karar veren ve fiziken de bunu uygulayabilen

Maci tekrar izleme huyu olanlar varsa once sadece adam girdikten sonraki niyetine baksinlar , sonra 30 dakikayi 3 uncu kez izleyip bir de bunu basarma oranina baksinlar

Gecen sene bir bilal kisa hayraniydim , bu sene benim adamim ne brumadir ne sinandir ne de podolskidir .

muslerayi bir kenara koyuyorum ,yeri ayri ..... ama de jong da futbolcu kere futbolcudur ..

Nigel de Jong goal vs liverpool FA CUP - YouTube

Sneijdersiz dün nasildi Pilavci angry bird

onunla da onsuz da takimi begenmiyorum , varken de etkisiz , yokken de "o yok bak takim duzeldi" diyecegim bir durum yok ,dunku oyun ortada . ben burada kalkip ne sneijder oynadi ts macinda ne yaptik ki derim , ne de o yoktu bak 3 puan aldik adanada derim

benim icin olsa da olur olmasa da olur , acikcasi de jong u gorunce gozum ne sneijder ne selcuk ne yasin gorur .. futbolcu dediginin mantalitesi , oyun gorusu bu olur

su fener damgali emre yi benzetebildigim biri cikmadigi icin hep istemeye istemeye ovuyordum , simdi sonunda kendi takimimda oyle biri oldu , cok sukur

Basaksehir macinda banko 11 de.

Başakşehir maçında 90dk yı kaldırır umarım. Selçuk yüzünden fazlaca efor sarf etmesi gerekecek üstelik.

Partneri Selçuk’un yan ve geri paslarına karşın De Jong, attığı dikine paslarla Adana’nın savunma kurgusunu dağıtma konusunda etkin rol üstlendi

Medyada Selcuk mu elestirilmis yoksa halis mi goruyorum renktaslar?

Başakşehir maçında 90dk yı kaldırır umarım. Selçuk yüzünden fazlaca efor sarf etmesi gerekecek üstelik.
Herkes Tolga gibi degil bence De Jong Selcuk'un hamallığını yapmaz.Bende yapmazdim şahsen

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cok guzel dikine uzun paslar atiyor , zaten kupa macinda belli ettiydi kendini .. o kazma selcuk yanpas yapacagina azicik ogrensin dikine oynamayi Jong abisinden

hala ne kondisyon sorunu bu

2 ay once alindi bu adam ya

yoneticeginiz kulube sovdureceksiniz en son

Başakşehir maçında oynayacak ve formayı tamamen alacaktır.

Geri
Üst Alt