God of War: Ragnarök

Vasfi Vural

ɯҽ Ⴆҽʅιҽʋҽ ιɳ ɠαʅαƚαʂαɾαყ
GalataSarayı Efendileri
FGQm61rX0AIp7yP.jpg:large

God of War 5: Ragnarök, Santa Monica Studio tarafından şu anda geliştirilmekte olan bir aksiyon macera oyunudur ve Sony Interactive Entertainment (SIE) tarafından yayınlanacaktır. PlayStation 5 ve PlayStation 4 için 2022'de piyasaya sürülmesi planlanıyor. God of War serisinin dokuzuncu, kronolojik olarak da dokuzuncu olan oyun 2018 yapımı God of War oyununun devamı niteliğinde olacak. Esin kaynağını İskandinav mitolojisinden alan oyun, eski Norveç'te geçecek ve ana kahramanlar olan Kratos ve küçük oğlu Atreus'a yer verecek. Oyunun, önceki oyunda Kratos'un Şir tanrısı Baldur'u öldürmesinden sonra olacağı tahmin edilen İskandinav tanrılarının ölümlerini anlatan ve günlerin sonunu getiren bir dizi olayı içeren Ragnarök'u başlatması bekleniyor.

God of War 5: Ragnarök, 2022'in en çok beklenen oyunlarından biri olarak kabul edildi.

god-of-war-ragnarok-watermark-screenshot-08-en-08sep21

Keşke ps4ü satıp 5 alaydım zamanında

Şu güzelim oyunu ps4te heba etcez gibi

Bu tarz konsola özel oyunların PC'ye çıkması beni üzüyor.

Hiçbir özelliğin, ayrıcalığın kalmıyor o zaman.
en erken 2-3 yıl sonra pc ye çıkarıyorlar gibi şuan görünen, mesela last of us 2 yi hala pc ye çıkarmadılar. playstation kullanıcıları için bu durum biraz teselli oluyor

GOW'un da b*kunu çıkaracaklar gibi.

Yok PC'ye çıkarma, film/dizi çekme falan. Üzüyor beni böyle durumlar

Geri
Üst Alt