# Gökçek Vederson

Cevap: # Gökçek Vederson

Caner alınmayaksa Çağlar'a bonservis ödemektense Wederson'u tercih ederim.

''Bu sezon yaptığı transferlerde hayal kırıklığına uğrayan ve bu nedenle kadroda önemli değişikliklere gidecek olan G.Saray'' ulan neyse sövecem zor tuttum. yahu şuan 1. olsak en iyi transferleri biz yapmıştık ama değil mi? fenerin kadrosu mükemmel ya hurdalık gibi deniz,selçuk,vederson,bekir bunlar dünyada alternatifi olmayan adamlar biri 1 yıl futbol oynamaz 35 metreden gol atar diğerinin mevkisi henüz belli değil bi stoper oynar bi sağ açık oynar yakında guizanın yerinde de görebilirz Allah belanızı versin fenev yandaşı basın.

İyi transferolur diyenlere:

1) Brezilyalı?

2) Fenerbahçeli; çubukluyu giymiş kimseyi istemem kim ne derse desin, bir yerlerine girsin o çubuklar.

İyi transferolur diyenlere:

1) Brezilyalı?

2) Fenerbahçeli; çubukluyu giymiş kimseyi istemem kim ne derse desin, bir yerlerine girsin o çubuklar.

yahu bizim taraftarda anormal. sen Elano'ya tahammül edemiyorsun. Arda'ya tahammül edemiyorsun. bu kazma vederson ne yapcak? dursun durduğu yerde. büyük konuşmak istemiyorum ama fenerde böyle bi selçuk bi vederson gelsin yönetimi basarım gider ki zaten bunu yapacak adam yönetimde değil bakırköyde olur. yapmayın yani selçuk gelse faydalı olur diyen saf renkdaşlarım var.

Yahu her önüne gelen haberi konu açmak için yayınlayınca bişey yok

Eleştiri alınca gereksiz muhabbetler çek

Haberi yapanla buraya taşıyan arasında pek bir fark göremiyorum ben

Herneyse daha fazla uzamasın

Haberi yapanla buraya taşıyan arasında bir fark göremiyorsan bu senin sorunundur.

Lanet olsun bir daha transfer haberi çıkarsa konusunu açanın elleri kırılsın yeter be...

Valla Vederson bizde iş yapar ben isterim.

Şu tarla faresinin ismini burada görmek zorundamıyız?

ben şahsen gelmesini isterim.

Gokcek heee :D

Vederson heee :D

o kadarda atilmaz bree :D

Geri
Üst Alt