- 16 Kasım 2010
- 10.209
- 949
- 1.578
Bitiriciligiyle ovdugumuz Podolski bile üç metreden atamadı golu.Yerli piyasasında bayağı kaliteli topcuya benziyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ersun bu cocugun kariyerine yön verecek. Ama forvet ama kanat olarak bu adamdan bir seyler cikarmasi lazim.
gelsin miGSC Scout - # Gökdeniz Bayrakdar
Antalyaspor'a transfer olan yetenek. Cok büyük potansiyele sahip 2001'li kanat oyuncusu. 12 gol 3 asistlik performansla Kocaeli'de göz doldurdu.www.gscimbom.com.trGSC Scout - # Gökdeniz Bayrakdar
Bonservis ne ödedi Antalya abi1 milyon lira civarı bir şeydi.www.gscimbom.com.tr
zurhanım herifin konusunu da sen açmışsın lan :d
gelsin mi
senin benliğin yok mu ben sana soruyomHoca istiyorsa gelsin
Düşüşten sonra toparladıysa deneyebilirizGSC Scout - # Gökdeniz Bayrakdar
Antalyaspor'a transfer olan yetenek. Cok büyük potansiyele sahip 2001'li kanat oyuncusu. 12 gol 3 asistlik performansla Kocaeli'de göz doldurdu.www.gscimbom.com.trGSC Scout - # Gökdeniz Bayrakdar
Bonservis ne ödedi Antalya abi1 milyon lira civarı bir şeydi.www.gscimbom.com.tr
zurhanım herifin konusunu da sen açmışsın lan :d
Halil seviyesi mi? Fizikli, kanat, forvet vs. oynayabildiği için Okan Buruk'un yontabileceğini düşünüyordum.Ruhsuz bir herif
İstemez
Bu çocuk Antalya’ya ilk gittiğinde tjkye bir gol atmıştı aşırı soğukkanlı müko falan demiştik sonra gelişemedi, ümit millideki tüm arkadaşları gelişti bu gelişemediHalil seviyesi mi? Fizikli, kanat, forvet vs. oynayabildiği için Okan Buruk'un yontabileceğini düşünüyordum.