GSC Scout # Gökdeniz Bayrakdar

Hayır, no, tipinde cevvallik yok, bundan olmaz.

Ben de tutmuyorum bu elemanı da homegrown meselesi yüzünden isteniyodur

Günay,kaan,dbay,oğuz,berkan bunlar tr altyapılı değil avrupaya bildirilen kadroda yabancı sayılıyolar

Gidecekler ama halille yusuf demir de hgrown değil

Kerem gidiyo

Apo,emin,barış,yunus hariç elde kimse yok

Şl listesi 17 yabancı pasaport+4altyapı+4 trde yetişmiş yerli oyuncu şeklindeydi

12 yabancı+günay kaan berkan dbay oğuz+emin yunus metehan jankat+apo barış gökdeniz +1 yerli daha lazım (gökhan akkan ismi de yine bu yüzden geçiyo sanırım günay yerine)

Ben de tutmuyorum bu elemanı da homegrown meselesi yüzünden isteniyodur

Günay,kaan,dbay,oğuz,berkan bunlar tr altyapılı değil avrupaya bildirilen kadroda yabancı sayılıyolar

Gidecekler ama halille yusuf demir de hgrown değil

Kerem gidiyo

Apo,emin,barış,yunus hariç elde kimse yok

Şl listesi 17 yabancı pasaport+4altyapı+4 trde yetişmiş yerli oyuncu şeklindeydi

12 yabancı+günay kaan berkan dbay oğuz+emin yunus metehan jankat+apo barış gökdeniz +1 yerli daha lazım (gökhan akkan ismi de yine bu yüzden geçiyo sanırım günay yerine)

Oğuz Aydın 15 yaşında gelmiş TR'ye... O HG sayılır eğer transfer edersek.

Yine yerli vasat topçulara para saçmaya başladık

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gücü kuvveti yerindeyse kazma olsa da zarar gelmez. Yalnız opetçi fahiş fiyat çekebilir

Gücü kuvveti yerindeyse kazma olsa da zarar gelmez. Yalnız opetçi fahiş fiyat çekebilir

1718976523603.webp

bu dostane ortamda mevzu kelepire bağlanmıştır diye düşünüom

Yav bu çocuk eh işte denebilecek profilken noldu da 2. lige düştü ve orada ne yaptı da biz almaya çalışıyoruz (iddialara göre) hiçbir şey anlamadım bu arkadaşın kariyerinden

oğuz varken bu çocuga para bayılmak sacmalık bence ki oguzun potansiyeli belli

Galatasaray, yerli futbolcu sayısını artırmak için hamleler yaparken, Bodrum FK'nın başarılı ismi Gökdeniz Bayrakdar’ı da renklerine bağlamak için çalışmalara başladı.

Takımının Süper Lig’e çıkmasında büyük pay sahibi olan 22 yaşındaki futbolcunun, sarı-kırmızılı kulübe yakın olduğu ifade edildi. Hem yerli kalitesini yükseltip hem de kademeli olarak yabancı sayısında denge kurmayı amaçlayan Cim-Bom’un, Gökdeniz için Bodrum FK Başkanı Fikret Öztürk ve futbolcunun kendisiyle el sıkıştığı, imzaların an meselesi olduğu belirtildi.

Son yıllarda genç futbolculara yatırım yapan Bodrum FK’nın önceki sezon devre arasında Antalyaspor’dan kiralayıp ardından bonservisini aldığı Gökdeniz, yeşil-beyazlılarla art arda 2 final oynayıp Süper Lig sevinci yaşadı. Daha önce Ümit Milli Takım’da da forma giyen genç yıldız, geçen sezon 1. Lig’de 37 maçta 9 gol attı.

Daha çok sağ kanatta görev yapan ancak Barış Alper Yılmaz gibi santrfor da oynayabilen futbolcunun transfer döneminin başlamasıyla birlikte Galatasaray’a katılacağı ifade edildi.

Milliyet

Hiç gereği yok. antalya'dan bodruma gidip orada da fark yaramayan bir oyuncunun galatasaray'da ne işi var ? çorumda aynı şeyleri yapan eren aydını tut takımda daha iyi.

Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper gibi alt liglerden gelen biri bedava diğeri de çok düşük maliyetli oyunculardan aldığımız verimi görünce daha önce Süper Lig tecrübesi olan sonra düşüşe geçen ama ikinci ligde tekrar toparlayan hem genç hem yetenekli bir oyuncuya düşük maliyetli olacaksa hayır demem.

Geri
Üst Alt