# Gökhan Değirmenci

Bu adamı almak için ne bekliyoruz? Mert Günok için falan bekletmiyoruzdur umarım.

erayin defolmasini bekliyoruzdur, ama galatasaraydan aldigi parayi hic bir külüb vermiyecegine göre eray bizde kalir gökhan baska takima gider

Bu cocugu ne zaman aciklayacaklar lig baslayinca mi? Bilal aciklandigina gore buna da yazik etmesinler.

Mert Bursa'ya gitmis.Oynamak isteyecegi bir yere gidecegi belliydi zaten.

Alsaniza su adami

bu adam mertten daha iyi ama alır mıyız bilmiyorum

Sir hamzator beyefendi, sinandan çok memnunmus. Konu kilit.

Gökhanın Şampiyonluğumuzda'da çok büyük katkısı oldu o Erciyesin berabere biten Fener maçında maç bitsin diye sinir krizi geçirmiştim inanılmaz oynamıştı çoktan hak etti bu formayı giymeyi.

Muazzam oynadığı Altay-Galatasaray (1-2) kupa maçından sonra yapılan röportajdaki mahçup hali dün gibi aklımda (Toyluğundan olsa gerek, idealinin Galatasarayda oynamak olduğunu ağzından kaçırmıştı)...Belki sezon başı ortalama 10 maç oynadığı halde taraftarın sevgilisi olabilecek bir çocuk, iyi de kaleci...Hakan Arıkan kaçırılmamalıydı, bari şimdi Gökhan kaçırılmasa...

Bu adam şimdi 1.5m€ falan istemez, muhtemelen 7-800bin€ ister. Bizim bi seferde 1.5m€ üzerini çöpe atmamız lazım, o yüzden düşünülmemiştir.

Muazzam oynadığı Altay-Galatasaray (1-2) kupa maçından sonra yapılan röportajdaki mahçup hali dün gibi aklımda (Toyluğundan olsa gerek, idealinin Galatasarayda oynamak olduğunu ağzından kaçırmıştı)...Belki sezon başı ortalama 10 maç oynadığı halde taraftarın sevgilisi olabilecek bir çocuk, iyi de kaleci...Hakan Arıkan kaçırılmamalıydı, bari şimdi Gökhan kaçırılmasa...

Hiç unutmam 2006-2007 sezonunun ilk maçı.Hani sezonun kırılma maçları vardır ya,ya şampiyon olacağım dersin ya da ümidini kaybedersin.İlk maç Ankaraspor'la.1-1 bitmişti ama 2 penaltımızı kurtarmıştı Hakan Arıkan,o maçla ünlü olmuştu zaten.O maç şampiynon olamayacağımızı anlamıştım o sezon.

Bu adami bile alamadi hala allahin capsizlari!

Yedek kaleci de eray olur artik.

Yakisir hamza'ya!

Taffarel veto etmis.Terim'in milli takima cagirdigi Adanali kaleciyi istiyormus.Yanlis karar Tafo

Ben bunu sürekli önerip durdum forumda. Yedek olarak mükemmel bir kaleci. Sinan+Eray+Aykut falan tüm eski yedeklerimizi toplasan bir Gökhan etmez.

Bu transferi bitirmisizdir insallah. FB, BJK ve TS'nin yedek kalecileri bile tamam. Tek eksik bizde olduguna göre bu transferde rakibimiz yok.

Cüzi bir miktara anlasilabilir.
:005:

Kritik bir maçta feneri tek başına durdurup şampiyonluğumuza katkı sağlamıştı. O dönemde bizler çok istemiştik ama almamışlardı. Hala gelebilir.

Geri
Üst Alt