GSC Haber Gökhan Dinç: "Abdullah Kavukcu ”istifa etmeyi bile düşünüyorum” dediğini öğrendim"

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Gökhan Dinç: "Abdullah Kavukcu'nun yakın arkadaş çevresine “Ben bu işten çok sıkıldım, hayatımda böyle bir baskı görmedim ve çok da rahat çalışamıyorum, ben ne yapacağımı bilmez haldeyim, istifa etmeyi bile düşünüyorum” dediğini öğrendim."

Bu isleri yapacak profesyonel bir sportif direktör almazsaniz daha boyle cok rezillikler gorursunuz

Defolsun gitsin

Böyle bir herifin GS‘de bu pozisyonda olmasi bir skandaldir

Hatip bundan da beter o farkli konu

Daha halen düşünme aşamasındaymış, daha karar verecekmiş acaba daha fazla zarar versem mi yoka gitsem mi diye.

Yürü git faydasız simit satıcısı mahvettiniz kulübü. Erden Timur sandınız kendinizi tırnağı etmezsiniz. Senden sonra kankan okanı da yicez herkesin sırası var.

seten le haluk Galatasaray haberi yapamayacak artık desenize...;)

Transfer sezonunun bitmesini bekliyordur istifa etmekk icin

Eleştirilmeli de işin boku çıkmamalı yoksa klübe hem para hem de emek veren adamların hepsi küstürülmüş olacak dursun hatip metin öztürk fln gibi hem bi işe yaramayan hem de para vermeyen tiplere kalacak yöneticilik
Bi de simitçi diye dalga geçiyolar adam simitten dünyayı kazanmış ordan da klübe veriyor saygısızlık yapmamak lazım

1.5 yildir her transfer doneminde bu haber yapiliyor. sirf tepkiler azalsin diye dagitilan haber.

Geri
Üst Alt