GSC Haber Gökhan Dinç: "Abdullah Kavukcu ”istifa etmeyi bile düşünüyorum” dediğini öğrendim"

Gökhan Dinç'te 1 info olması mümkün değil

Hiç düşünme bence Kavukçu bir an önce Defol git. Hatta giderken Eray Yazgan, Hatipoğlu, Metin Öztürk ve Dursun'u da götür.

Bende büyük hayal kırıklığı yarattı. Istifa etsin de bari 1 ay önce istifa etseydin

Hiç düşünme bence Kavukçu bir an önce Defol git. Hatta giderken Eray Yazgan, Hatipoğlu, Metin Öztürk ve Dursun'u da götür.
O dediklerinin hiç biri gitmez. Kavukçuyu savunmuyorum ama yanlış adama yükleniliyor. Ondan önce birsürü adam var

O dediklerinin hiç biri gitmez. Kavukçuyu savunmuyorum ama yanlış adama yükleniliyor. Ondan önce birsürü adam var
Kavukçu bu işin görünen yüzü olduğu için böyle. Hatipoğlu nasıl sessiz sedasız gittiyse o da gider yakında.

Hadi Yağmurluk rezilliğini geçtim, geçilecek gibi değil de, Can Armando transferindeki sürece sözyleyecek sözüm bile yok.

Kaynak sağlam değil

İstifa edeceğini vs hiç sanmıyorum maalesef

Madem düşünüyor, beyfendiyi iyice motive edelim.

Yeterince pr yaptım ben kaçanzi diyor he

Derhal futbolu bilen İtalyan bi menajer.

Yetersiz ve beceriksiz oldugun acik ve nettir. Istifa et sende kurtul biz de kurtulalim.

Genc oyuncuyu bile alamiyorsun. Defol git. Istifa etmeden su armandoyuda fenere kaptirayimda öyle istifa edeyim demis olabilir

Son düzenleme:
Defol git o vakit yeterince reklamini yaptin.

Geri
Üst Alt