Gökhan Dinç: "Galatasaray, sağ bek ve orta sahaya Avrupa'da isim yapmış marka oyuncu alacak"

Sağ bekte bahsettiği tarz isim olarak Wan Bissaka, Emerson Rolay, Nordi Mukiele var. Maaş ve bonservislerini düşününce o isimlere de o paraları vermeye gerek yok bir ihtima. O kadar zaman kaybetmeye de gerek yok. SAğ beke Seneya'yı alıp işi bitirin işte defansı sağlam bek.

İsim yapmış zaha için de aynısı söyleniyor...
E usta hep boş taraftan bakıyorsun, icardi, mertens, torreira, sanchez de tuttu. Onlar sayesinde şampiyon olduk.
Kim ne derse desin transfer kumardır, psg messiyi aldı tutmadı olmadı , bak messi bile tutmadi ya.
Hedefin büyük ise büyük düşüneceksin.

Genç oyuncuda öyle morutan cicaldau tutmadi nelsson tuttu boey tuttu baris tuttu kerem tuttu.

siz istiyorsunuz ki hepsi tutsun mükemmel olsun

Sag beke isimsiz biri alinmali, ne o isim yapmis marka bir isim? Illa kazik mi girsin senelik 3 milyon eurodan? Alacagin oyuncu yukseliste olan genc bir sag bek olmali iste Boey'i nasil zamaninda aldik o sekil bir profil mesela. Adami hasta etmeyin. Oyle isim yapmis bir isim zaten genelde 30+ yasinda oluyor ona da hic gerek yok.
Sonra da sözleşmesi ne zaman bitecek diye hesap yaparız.

E usta hep boş taraftan bakıyorsun, icardi, mertens, torreira, sanchez de tuttu. Onlar sayesinde şampiyon olduk.
Kim ne derse desin transfer kumardır, psg messiyi aldı tutmadı olmadı , bak messi bile tutmadi ya.
Hedefin büyük ise büyük düşüneceksin.

Genç oyuncuda öyle morutan cicaldau tutmadi nelsson tuttu boey tuttu baris tuttu kerem tuttu.

siz istiyorsunuz ki hepsi tutsun mükemmel olsun
Boş taraftan bakınca giren az giriyor. Ben en başta yazdım. İsim istemiyorum. Güçlü, oynamaya hevesli, takım ile uyum sağlayabilecek, kendini takımın üzerinde görmeyecek her oyuncu kabulüm. İsimli diye bir oyuncu istemiyorum. Boey in Nelson un barışın Kerem aktürkoğlunun ne ismi vardı buraya gelirken?

İsimli olacaksa da söylediğin tarzda buraya adapte olacak yeri gelecek icardi nın Muslera nın mertens in otoritesini kabullenebilecek isimli oyuncular gelsin.

28 yaşından büyük ve geçen sezon 30 maçtan az oynamış futbolcular soru işareti benim için.

baslik haber den bagimsiz- genel transfer konusuna degineyim istedim;

su konu da bir net olunmali samimi anlamda. eger ciddi olarak cl de ilerlemeli bir hedef var ise -

oyle, bu sezonki gibi, buraya kaan yama olsun, suraya berkan,
ote tarafa baris vs olsun ile olmaz bu yolculuk....

alacagin *oyuncunun b plani konusu da dusunulmeli. *o saha da yokken yedegi sahaya girdiginde macin gidisatina yonelik takimin oyununu asagi cekmemeli, denge ve ayarlara negatif etki etmemeli.

ornk ; dm asiri yorulmus veya sakatligi dolayli maca devam edemeyecek, o sira giren oyuncu dengeyi sarsmamali. cikani aratmamali.

ornekler diger bolgeler icin de gecerli.

keza bir diger husus , elit takim seviyesi baglaminda bir yarista ;
alacagin oyuncu da fundamentali guclu oyun akli ve b plani kurgulara esnek versatile tandansli derinlikli tipolojiler oncelik olmali.

takimin cl bazli fizik kondusyon konusu da ayri *problem. >>>
ozellikle cl maclarinda *2.yarilar da dusmemiz unutulmamali .

mevcut kadro korunacak mi bu da ayrica yorumlanasi konu .
ayni sistem 4231 den mi ilerleyecegiz, eger oyleyse, buna uygun tipolojiler genis kadro as ve yedek oyuncu grubu baglaminda iyi ve denge bir matematikle dogru isimlere gidilmeli.

saygi ve selamlar.

Bankalar birliği diye yırttı kendini dursun önce onu halletsin.

Geri
Üst Alt