Gökhan Dinç: "Galatasaray, sağ bek ve orta sahaya Avrupa'da isim yapmış marka oyuncu alacak"

bize bu duyumdan sonra 8 numara ve sağ beke Avrupa standartlarında ismi duyulmuş iki Transfere ho demek düşer

Avrupa'da standarlarında üstlerde olan oyunculardan oluşan liste yapıldı.

Dur tahmin edeyim.hepsinin yasida 30+ üstüdür

yani liste muamma 16 kişide listede olabilir 15 imansız 1 imkanı var gibi .

içi boş haber ama en azından bir trafından sallamıyordur - konuşmuştur birileriyle illaki.

benim merakım bu liste fln belliyse Erden hala çalışıyor.

Sag beke isimsiz biri alinmali, ne o isim yapmis marka bir isim? Illa kazik mi girsin senelik 3 milyon eurodan? Alacagin oyuncu yukseliste olan genc bir sag bek olmali iste Boey'i nasil zamaninda aldik o sekil bir profil mesela. Adami hasta etmeyin. Oyle isim yapmis bir isim zaten genelde 30+ yasinda oluyor ona da hic gerek yok.

Sağ bekle şampiyon olunmuyor. Kesinlikle katılıyorum sağ beke çok büyük paralar harcanmamalı.

İsminize sövdürtmeyin. Tempo anlamında elit birini alın. BU AÇIDAN İDARE ETMESİN. Teknik anlamda elit olmasına gerek yok, idare ederin biraz üstünde olsa yeter. Torreira'yı koşu/pres/mücadele/tempo anlamında yalnız bırakmayın. İlkay'ı 8 numara diye getirmeyin mesela... Ha hem bu şartları eksiksiz sağlar, hem isim olursa alkışlarız...

İlkay'ı almayın demiyorum bu arada, onu 10 numaraya alın, Mertens'le orayı hallederler. (İçerideki kağıt üstünde kolay lig maçlarında Mertens'i rotasyonda sahaya atmak gerekiyorsa İlkay zaman zaman 8 de oynar o ayrı ama ANA PLANDA İLKAY 8 OLMAMALI)

Sag beke isimsiz biri alinmali, ne o isim yapmis marka bir isim? Illa kazik mi girsin senelik 3 milyon eurodan? Alacagin oyuncu yukseliste olan genc bir sag bek olmali iste Boey'i nasil zamaninda aldik o sekil bir profil mesela. Adami hasta etmeyin. Oyle isim yapmis bir isim zaten genelde 30+ yasinda oluyor ona da hic gerek yok.
Bunlarin futbol seviyesini dusunursek kumbedi bile marka olabilir yav

Geri
Üst Alt