- 16 Haziran 2010
- 202.720
- 154.452
- 6.838
O şekilde düşünüyorlar mı emin değilim. Ya su Senaya alınsa sağ bek sorunu biter çok zor bir transfer de değil.Bunlarin futbol seviyesini dusunursek kumbedi bile marka olabilir yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O şekilde düşünüyorlar mı emin değilim. Ya su Senaya alınsa sağ bek sorunu biter çok zor bir transfer de değil.Bunlarin futbol seviyesini dusunursek kumbedi bile marka olabilir yav
DumfriesSana söylediğimde nah alırız dediğin sağbek kimdi hatırlıyomusun@Emrah Duvar
Haberleri beraber alıyorlardır sonra Haluk daha çok sunucu gibi takılıp sorduğu için o söylüyordur.Bunlardan asıl GS'li olan Haluk Yürekli değil miydi? Bizim hakkımızda her haberi bjkli Gökhan Dinç verir oldu. Erden Timur haberlerini de bu söylüyordu sürekli.
Bir anda Gs muhabiri oldu adam. Gerçi pek falsosunu görmedik. Devam böyle.
Anladım. İzlemediğim için farkında değilim formatın. Garibime gidiyordu genel olarak bizim haberleri G. Dinç'in veriyor olması.Haberleri beraber alıyorlardır sonra Haluk daha çok sunucu gibi takılıp sorduğu için o söylüyordur.
Bizde duyum değil bilgi olurDumfries
arşivi açaspor assignon diyor
Sağbekle real daha yeni şampiyonlar ligi şampiyonu oldu aga nasıl olunmuyo
hücum maç kazandırır defans kupa kazandırır hocam yalnız. bizim stoperler ve kaleci ligin üzerinde oldugu için göze batmadı beklerin durumu. ben de tam tersi düşünüyorum hücum idare etse de 1 tane atıyorsun illaki . günümüz futbolunda gol atamamak için eşşek olmak lazım birazLigin en iyi sağ beki bizdeydi gitti. Yerine asıl mevkisi sağ bek olmayan, ileri çıkmayan, sakat Kaan devam etti şampiyon olduk. Aynı eksiklik hücumda olsa şampiyon olamazdık. Savunma idare etse yetiyor hücum idare etse yetmiyor.