Gökhan Dinç: "Galatasaray, sağ bek ve orta sahaya Avrupa'da isim yapmış marka oyuncu alacak"

Bunlardan asıl GS'li olan Haluk Yürekli değil miydi? Bizim hakkımızda her haberi bjkli Gökhan Dinç verir oldu. Erden Timur haberlerini de bu söylüyordu sürekli.

Bir anda Gs muhabiri oldu adam. Gerçi pek falsosunu görmedik. Devam böyle.

Bunlardan asıl GS'li olan Haluk Yürekli değil miydi? Bizim hakkımızda her haberi bjkli Gökhan Dinç verir oldu. Erden Timur haberlerini de bu söylüyordu sürekli.

Bir anda Gs muhabiri oldu adam. Gerçi pek falsosunu görmedik. Devam böyle.
Haberleri beraber alıyorlardır sonra Haluk daha çok sunucu gibi takılıp sorduğu için o söylüyordur.

30+ adamlar olmasın da.

Sağbekle real daha yeni şampiyonlar ligi şampiyonu oldu aga nasıl olunmuyo

Ligin en iyi sağ beki bizdeydi gitti. Yerine asıl mevkisi sağ bek olmayan, ileri çıkmayan, sakat Kaan devam etti şampiyon olduk. Aynı eksiklik hücumda olsa şampiyon olamazdık. Savunma idare etse yetiyor hücum idare etse yetmiyor.

Oyun planimiz çok önemli. Ben her zaman bir bekin defansif olmasindan yanayım. Reale bakıyorum mendy defansif carvajal daha hücumcu adam. City bakiyorsun adamlar stoperi solbek oynatıyor güvenlik için. Eski futbol yok artik. Öyle sağda alves solda carlos tarzi oynanmıyor günümüz futbolu gibi. Ben köhn tercihinde bulunacaksak sagbekin daha defansif olmasini tercih ederim. Bunda önünde oynayacak adam kriterleri de çok önemli. Mesela boey ile ziyech daha süper ikili olurlardi. Ziyech zaten defans yapmıyor geri çok kosmuyor. Bu şekilde takımın puzzle gibi birbirini tamamlamasi lazım. O yüzden net isimler üzerinde gidilmeli. Öyle menajer dergiyi açacak ne veriyim abime diyecekse sapi tutarız. Hoca diyecek ki ben şu profilde adam istiyorum. Scoutlar cikaracak liste. Hocam dicekler bunlar var. Bir liste yapicaklar en bastan uğraşmaya baslicaksin. Her adama max 15 gün süre vericeksin. İlk hedef olmadı mi 16. Gün hemen hazırda bekliyorsa 2. Yi getireceksin.

Maalesef ülkemizde her iş rastgele yürüyor. Evlenen insanlar bile daha evi almadan eşya alıyor. Ula belki sığmıcak etmicek diyen yok. Benim düşüncem bu şekilde. Zaten Kuzey takımları hep bu kafada. Adamlarin bir plani var ama iyi ama kötü o plana sadık kalıyorlar.

Ligin en iyi sağ beki bizdeydi gitti. Yerine asıl mevkisi sağ bek olmayan, ileri çıkmayan, sakat Kaan devam etti şampiyon olduk. Aynı eksiklik hücumda olsa şampiyon olamazdık. Savunma idare etse yetiyor hücum idare etse yetmiyor.
hücum maç kazandırır defans kupa kazandırır hocam yalnız. bizim stoperler ve kaleci ligin üzerinde oldugu için göze batmadı beklerin durumu. ben de tam tersi düşünüyorum hücum idare etse de 1 tane atıyorsun illaki . günümüz futbolunda gol atamamak için eşşek olmak lazım biraz :D

Ne zaman? Kuruduk kaldık bilader.

bu seneki modasıda oyuncu şartları ok - makul - kabul ...

başka profildeki 2 bek - okan hoca dicekke ha budur ...onu alacaklar.

umarım doue'dir.

assignon golf deliğinde videosu yayınladığından beri burnleyde nefret alanımda.

Geri
Üst Alt