Gökhan Dinç: "Galatasaray, Zalewski'ye 10 milyon euro teklif etti"

Arda Kerim

AT PAZARI
Yönetici
Moderatör
1725916342916.png

Gökhan Dinç : "Zalewski Galatasaray'a gelmeyi kabul etti ve Roma'da kalmak istemiyor. Roma, oyuncuyu her ne kadar sözleşmesi bitse de satmak istemiyor, sözleşme uzatma konusunda ısrarlı bir talebi var."

Gökhan Dinç : "Buna rağmen Galatasaray yönetimi masaya oturdu, Roma'nın Zalewski için ilk talebi 16 Milyon Euro'ydu. Galatasaray bu teklifi son derece yüksek buldu ve geri adım attı, daha sonra Roma 14 Milyon Euro'ya kadar indi. Galatasaray bu transfer için son rakam olarak 10 Milyon Euro teklif etti. "

Gökhan Dinç : "İletişime geçtiğim Galatasaraylı yöneticiler bu transferin 10 Milyon Euro'luk bonservisle bitmesine muhtemel gözüyle bakıyorlar ancak henüz kesin bir bilgi söylemiyorlar. Oyuncuya ve kulübüne en ciddi teklif Galatasaray tarafından yapıldı."

Gökhan Dinç : "Galatasaray'ın masasındaki 3. isim Armand Lauirenté"

Gökhan Dinç : "Bu konudaki iştah hayli kabarık durumda. Galatasaray yönetimi çarşamba gününe kadar bitirmeyi istiyor."

20 M dan açılmış ebimbe 7-10 M aralığına yönetim bitirmeyi bekliyormuş.

iki oyuncu için çarşamba diyor GD olumlu / olumsuz.

1 senelik sozlesmesi kaldi demi bunun? 10 milyon euro veriyormusuk, vay be.

1 senelik sozlesmesi kaldi demi bunun? 10 milyon euro veriyormusuk, vay be. Yedek oyuncuya hemde.
trasnfer döneminin TAMAMINDA - biz muhtacız gibi koz verdi yönetim karşıya - hep afedersiniz babayı aldılar yola çıkıp.

şu an adamlar bilmiyor mu mecbur trasnfer yapacağını, iyi kötü mecbur kalacağını...

Piyasa işin normal rakamlar

Sıkıntı biz elimizdeki değeri değersizleştiriyoruz.

Kerem’i 20-25 arasına satmak gerekirken 12’ye satıyoruz.

1725916509216.png
Gökhan Dinç : "Galatasaray'ın masasındaki 3. isim Armand Lauirenté"
Gökhan Dinç : "Bu konudaki iştah hayli kabarık durumda. Galatasaray yönetimi çarşamba gününe kadar bitirmeyi istiyor."

okumuş ferdi için verilebilecek rakamlar bunlar.

Geri
Üst Alt