gökhan gel

O muhabbeti bire bir hatırladım şimdi, hatta online sitelerinde sorun yaşıyorum falan demiştim. Giz perdesi yavaş yavaş aralanıyor.

Aynen çok sıkıntılıydı o dönem ama yine de Ankaramızın market zinciri olarak o zorlukta iyi çalışmışlardı hepimize. Bir de Migros gibi alkol reyonu olsa tadından yenmezdi.

Aynen çok sıkıntılıydı o dönem ama yine de Ankaramızın market zinciri olarak o zorlukta iyi çalışmışlardı hepimize. Bir de Migros gibi alkol reyonu olsa tadından yenmezdi.

Tüm kötülüklerin anası alkol ile Mevlana görseli, ilginç renkdaş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Olm bu nedir yav nasıl kafalar yaşamışım o dönem, Gökhan beyin kimliğini ortaya çıkarmak için yaptığım araştırmalarda tuhaf tuhaf mesajlarıma denk geliyorum.

atıp sildiğin postu hatırlıyon demi
Yok. Şaka değil yav gerçekten aşırı içki tüketiyordum ayık değildim hiç, sarhoşluk ertesi güne falan sarkıyordu öyle böyle değil. O dönemki muhabbetlerin çoğunu hatırlamıyorum.

Şaka bir yana üstadı özlüyoruz, her ne kadar belirli bir noktadan sonra çekilmez bir hal alsa da o kısa 1 hafta 10 günlük serüven baya ilginç duygular yaşatıyordu, sonrası mecburi engel.

Mesela kendisinin trollendiğini anladıktan sonra üşenmeden verdiği likeları geri çekmesi falan müthiş detaylar bunlar.. Öyle 1-2 mesaj değil ha 25-30 like geri çekmişliği vardır.

Şaka bir yana üstadı özlüyoruz, her ne kadar belirli bir noktadan sonra çekilmez bir hal alsa da o kısa 1 hafta 10 günlük serüven baya ilginç duygular yaşatıyordu, sonrası mecburi engel.

Mesela kendisinin trollendiğini anladıktan sonra üşenmeden verdiği likeları geri çekmesi falan müthiş detaylar bunlar.. Öyle 1-2 mesaj değil ha 25-30 like geri çekmişliği vardır.
üstadın giflerini ve fıkralarını özledik

Kafa yine güzel herald reyiz:)

Geri
Üst Alt