Gökhan Gönül ile O Hakem Hakkında Flaş İddia!

Bunyamin Arslanli

Tecrübeli Üye
Gökhan Gönül ile o hakem hakkında flaş iddia

gonul-boyle-istedi2.jpg

Pazar günü oynanan Fenerbahçe - Gaziantepspor mücadelesinde verilen tartışmalı penaltıyla alakalı şok bir iddia ortaya atıldı.
Fenerbahçe ile Gaziantepspor arasında oynanan ve 5. hakem Sinan Cem İyihuylu'nun, Gökhan Gönül'ün yere düştüğü pozisyonda tartışmalı penaltıyı vermesi hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Beyaz Tv Spor Müdürü Ertem Şener'e, Bursa'da görev alan ve isminin verilmediği bir hakemin yolladığı mektupta, tartışmalı penaltıyı veren 5. hakem Sinan İyihuylu ve penaltıya sebep olan Gökhan Gönül'ün aile dostu olduğu iddia edildi.

Son düzenleme:
Gg hakemin göğsüne dokunmadan önce tokalaşır gibi elini uzatıyor.sonradan hareketi değişirip göğsüne dokunuyor. ilk gördüğümde bile şüphelendim ,sanki arkadaşı da Çak beşlik yapacak nerdeyse dedim.izlerseniz görürsünüz

aile dostu olur olmaz bilemem ama art niyet var bu gerçek.

Bende beraberler sanmistim
Haber bircogumuzu yaniltti
LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Son düzenleme:
Evet beyler oyunu daha iyi anladiniz mi simdi, hala devam ediyorlar..

Babadan oğula nesil bunlar

Selçuk mu? Mustapha Sarp mı?

Aralarında yasak aşk yoksa ilgi çekici değil

Biri kanıtlarsa futbolu bırakacakmış kanıtlamak şart hiç değilse bir gereksizden daha kurtulmuş oluruz

Daha önceden aile dostu değilselerde artık olmuşlardır. Beraber çaya falan gidecek kadar samimilerdi

hakemin memeleri okşamış , bence aile dostluğundan daha yakın bi ilişkileri var:S

Akraba olmasına ne gerek var hepsi azizin korkusundan köpek gibi titriyor.
Bizde ses etmeyerek üzerine yağ sürüyoruz.

Bunları görüyoruz ama elden ne geliyor hırsız göre göre çalmaya devam ediyor

G.Gönül hakkında olumsuz yorum yapmayın
birazdan forumdaki şikeciler savunmaya gelir

Şu hareketi görünce ne küfürler ettim. Denecek söz bulamıyorum utanmasalar çak dostum yapıp sevineceklerdi hakem de elini uzatmamak için tereddüt etti zaten

Geri
Üst Alt