Gökhan Gönül: "Susuyoruz ama kesmedikleri ceza kalmadı"

Dur hele sen daha. Ceza yemidiniz tam olarak. Ptt de olmanız gerekiyorken burda bizimle yarışa biliyorsunuz halen. Uefa veya fifaya güvenim tam. En azından bedavaya izleye bilecek o büyük taraftarın seni tv de. Buda bir ödül sayılır ya ama okadarda olsun artık . Insanlık ölmedi ya gülüm:nargile:

Goren de zannedecek ki her hafta hakem hatalarindan muzdaripler. Haftalardir ilk defa hakem aleyhlerine hata yapiyor, ortaligi oyle bir velveleye verdiler ki o kadar olur.

Bundan sonra da hakem hatası olmaz ,istedikleri oldu.Bunlar kadar çirkef bir topluluk dünyada yok

Her maçı kazanmalıyız ki şampiyon olalım.

sabri geçen sene buna benzer belkide daha hafif konuşmuş 1 maç ceza almıştı gerekli baskıyı göstermeliyiz

Ben aslında fenerlilere de suç bulmuyorum, ortada tek suçlu var o da federasyon ve hükümet. Resmen Türk futbolunun içine ettiler, ortada acayip bir güvensizlik var. En küçük bir saha içi olayında bile ya biz ya da fenerliler "şike" gözüyle bakıyoruz. Futbol konuşamıyoruz senelerdir, yazıklar olsun.

Ulan ne kadar yüzsüzünüz hepiniz.. Gidin önce bir kendi maclariniza bir daha bakin ilk yarida oynadiginiz. Seref yoksunlari sizi. En az 10 defa lehinize karar verirdi, o zaman hakemler namusluydu da simdi bir defa size karsi karar verilince mi namussuz oluyor? Yunus Yildirim herhalde bu ligde size en cok yarayan hakemdi su ana kadar.

Bunlarin zirvalamalari kendileri icin hayra alamet degil. Bu ezikler bundan sonra biraz zor sampiyon olur. Ben bunlari böyle görünce acayip keyf aliyorum. Yakin mesaleleri, sampiyonluk bizimdir, 4.yildiz bizimdir. Türkiye'dir Galatasaray !!

Ne cezası ulan ? İlk sene sizi şampiyon yapmak için playoff getirdiler sırf size şike sonrası hediye verebilmek için.

Geçen sene haftalarca hakemler tarafından itelendiniz ona rağmen 61 puanı güç bela aldınız.

Bu sene yapılan eyyamlar artık hakemi aştı bizzat RTE tarafından Terim'e milli takıma git emri geldi.Yeni bir hoca geldi , en önemli 2 oyuncumuz Muslera ve Sneijder 1 ay sakatlandı ona rağmen yarıştan kopmadık CL'de 2.tura çıktık.Ona rağmen bu namussuzlar utanmadan konuşuyor.

Cezanız kesilseydi şimdiye amatör kümedeydiniz şerefsizler...

Benim anlamadığım bunlara hangi ceza verildi? Şike yapıp da küme düşme veya puan silme cezası verilmeyen tek ülkeyiz. Bunlar heralde biz şike yaptık kimse ustelemesin kimse konuşmasın onun derdindeler.

"kesmedikleri ceza kalmadı"

işte şeytan detayda saklı;

ceza kesmek ≠ ceza çekmek

-Cezayı ödemedikten sonra istediğin kadar ceza kesilsin bebe...

Ne ceza kesmiş TFF Fenerbahçe'ye yahu :)

Hakettikleri cezayı vermezsen böyle tepene çıkarlar işte..

"Biz ne zaman rahat edeceğiz" diyorlar ya, cezaları adam akıllı verilip küme düştükleri zaman rahat edecekler.. fenerliler dışındaki kamuoyunun vicdanı rahat etmeden size de gerekirse sonsuza kadar rahat yok.. bunu o odun kafanıza sokun :)

eskişehir maçında burağın pozisyonu da net penaltıydı.

skor 3-0 olacaktı ve maç daha erken kopacaktı. ola ki eskisehir gol atsa maç 2-1 olsa ne olacaktı hesabını kim verecekti hadi bunu da savun şerefli klübün şerefli oyuncusu gökhan cığım?

geçiniz hata hatadır. en çok bizim penaltılarımız verilmiyor. hele ki burağın verilmeyen net 3 penaltısı vardır. diğerlerini saymıyorum bile..

Susma Gökhan... Bunu da konuşalım onurluysan. Hoş sizin için onur= Trabzon kalecisinden öte bir şey değil ama ...

xzc.png

Bunlar bir penaltıda bu kadar ağladılarsa küme düştüklerinde bağımsızlıklarını ilan eder ülkemize savaş açarlar.

Susma kanatlı oyuncusu. Seni tutan mı var? Bu arada KANIRTA KANIRTA 2 senedir şampiyon oluyoruz. Bu sene de geriden KANIRTMA deniyoruz.

Geri
Üst Alt