# Gökhan Gönül | Transfer Dedikoduları

Cevap: Barcelona Gökhan Gönül ile ilgileniyor.

[video=youtube;W1jXpthNnWk]https://www.youtube.com/watch?v=W1jXpthNnWk[/video]

Gökhan'i Barca antremana bile cikarmaz. :o

Not: Video da 7 numaraya dikkat edin. :o :o :o

herhalde arda gökhan ikilemine bundan daha güzel örnek verilemezdi...teşekkürler

Cevap: Gökhan Gönül | Tottenham

Gökhan Gönül çoğu takımda oynar.Barcelona fazla gelir ama yinede kendini geliştirirse oynar Barcelonada.

Ama onun yanında orta sıradaki takımlarda banko rahat oynar.

Søzlesmesi bitiyor mu sezon sonunda surekli transfer haberleri cikiyor Gøkhan hakkinda.

Sözleşmesi bitse saçma sapan bonservis bedelleri havada uçuşmazdı heralde.

Oncelikle sunu soyliyim Turkiyeden su an itibariyle AVrupada oynayabilecek sadece 3 Futbolcu var. Volkan Demirel,Onur Kivrak ve Gokhan Gonul. Bu gercegi kendinizi yirtsanizda,benzin dokup yaksaniz da degistiremezsiniz. Arda Turana Gelince,Arda o sansini 2 sene once kaybetti. Euro 2008 sonrasi 10 -15 Milyon Eurolardan bahsedildigi donemde kacip kurtulmasi lazimdi. Simdi artik gecmis olsun,borun pazari gecti. Kendisi Yeni Hasan Sas vakasi olma yolunda emin adimlarla ilerliyor. Bu kafayla da anca avrupadaki iskembe acilislarina davet ederler artik kendisini.

Sag bek konusuna gelince,ya burdaki arkadaslarin cogu dunya futbolunu takip etmiyor ya da alt gozlukleri,tarafsiz ve objektif olamama guduleri agir basiyor. Bu kadar kendinizi kasmaya , birilerini asagilamaya calismaya gerek yok. Burdaki her kes cok iyi biliyor ki Gokhan Gonul Dunyanin en iyi 10 sag beki arasina rahatlikla girer. Hele bi de Turk olmasaydi 25-30 milyon Eurolar kesin havadaydi. Her kes burda kendini fazla bilgin saniyo ya da milleti salak yerine koyuyor. Allahinizi severseniz dunya futbolunda Gokhandan iyi 50 60 tane sag bek var da biz mi bilmiyoruz. Ben size sayayim.Dunyanin en iyi sag beki dediginizde akliniza gelen ve bir cirpida saya bileceginiz isimler sunlardir:

Daniel Alves - Barcelona

Maicon - Inter

Sergio Ramos - Real Madrid

Sagna - Arsenal

Lahm - Bayer Munih

Glen Johnson - Liverpool

Corluka - Tottenhem

Van Der Wiel = Ayax

Belki bu listeye 3-5 isim daha ekleye biliriz,unutmus olabilirim bazilarini ama bizler oyle yabanci duskunuyuz ki ve kendi Futbolcularimi ozellikle de Rakip takimin oyuncusuysa yerin dibine sokmaya bayiliyoruz. Halbuki Gokhan Gonul Yukarida ismini saydigim 8 -10 Futbolcu haric dunyanin butun sag bekleriyle boy olcusur,ya daha iyidir ya da en kotu ihtimal ayni ayardadir. Burdaki hic bir tarafli ve cekememezlikden,hazm edememekden ileri gelen yorum ya da yorumlar Gokhanin Yukaridaki listeye rahatlikla gire bilecegi gercegini ve kesinlikle dunyanin en iyi 10-15 Sag Bekinden biri oldugu gercegini degistirmez.

Biraz Delikanli olup gercekleri gormek ve gercekleri aci bile olsa soylemek gerekiyor... Ha Bu arada Fenerliyim... Hem de Koyu bi Fenerbahceliyim... Ama Gokhan Gonul Galatasarayin Futbolcusu olsaydi bu yazdiklarimi noktasi virgulune yine yazardim...

Allaha emanet olun...

Gökhan Gönül gibi gençleri milli maçlarda görmek isteriz. İzle çok sevdiğin Gökhan'ı, pozisyonların nasıl içine ettiğini izle.

[video=youtube;W1jXpthNnWk]https://www.youtube.com/watch?v=W1jXpthNnWk[/video]

o maçlarda takımın yıldızı uğur boraldı.sahi noldu ona? :D sakatlığı bahane etme o maçlarla sakatlığı arasında en az 1 yıl var

Anlamadim, Ugur Boral iyi oynadi diye GG kotumu oynadi demek. GGun EPL oynama kapasitesi var bunu niye itiraf etmiyorsun. Bizden biri olsa buna karsi cikmazsiniz, neyse sen ugur boralla ugras gtfo

Niye 1 maçla karşılaştırıyorsunuz Gökhanı anlamadım.Arda Barcelonada oynar ama Gökhan oynayamaz mı ? Gökhan avrupanın büyük takımlarda rahat oynar, hemde sırıtmadan.Biraz objektif bakalım olaya.Sırf Fenerbahçeli diye böyle davranmak yanlış.

Arda Barcelonada oynar ama Gökhan oynayamaz mı ? Gökhan avrupanın büyük takımlarda rahat oynar, hemde sırıtmadan.Biraz objektif bakalım olaya.Sırf Fenerbahçeli diye böyle davranmak yanlış.

Büyüklüğüne bağlı sevgili Enes... Sırıtmaz zaten, ağlayarak, yerlerde sürünerek oynar. Ve ayrıca ne Arda ne de Gökhan, Barcelona'ya ancak maç seyretmeye giderler. Gökhan Gönül o maça bile gidemez, ancak Barcelona B'nin maçlarına.

Bu menejerlerin işi. Gökhan hakkında 1 haftada 3 takım ilgileniyor diye haber çıkıyor ama iddia şeklinde. Fenerbahçe'den az maaş alıyor, bunu artırmak için sene sonuna malzeme yapıyorlar. Artık 10-15 yaş gruplarının bile yemeyeceği spekülasyonlar bunlar. Geçiniz...

Büyüklüğüne bağlı sevgili Enes... Sırıtmaz zaten, ağlayarak, yerlerde sürünerek oynar. Ve ayrıca ne Arda ne de Gökhan, Barcelona'ya ancak maç seyretmeye giderler. Gökhan Gönül o maça bile gidemez, ancak Barcelona B'nin maçlarına.

Bu menejerlerin işi. Gökhan hakkında 1 haftada 3 takım ilgileniyor diye haber çıkıyor ama iddia şeklinde. Fenerbahçe'den az maaş alıyor, bunu artırmak için sene sonuna malzeme yapıyorlar. Artık 10-15 yaş gruplarının bile yemeyeceği spekülasyonlar bunlar. Geçiniz...

Yahu neden oynamasınlar ? Affelay Barcelonada oynayabilir de Arda oynayamaz mı ? Di Maria Realde oynayabilir de Gökhan oynayamaz mı ? Bizim ligimiz Dünyanın en zor Liglerindendir.Ben Türkiye liglerinde oynayan futbolcular, avrupa liglerinde sırıtmadan oynayabilirler diye düşünüyorum.Katılmayabilirsiniz.Bu benim düşüncem.

Tek kelime ile ; :asd:

kendi adamlarımızı küçümsemede üstümüze yok. yok gökhan gönül xavi nin düğününde onarmış yok arda realde kolbastı çekermiş. allah akıl fikir versin sizin gibi düşünenlere

topal gibi bi adamın bizim beğenmediğimiz mal olan topal valenciada banko oynuyor. topal oynuyo die kaç yüz yıllık valencia avrupanın 3. sınıf takımı oluyor siz kaçıncı sınıfsınız acaba :ask:

Bu adamın Fenerbahceden gitmesi demek, Fenerbahcenin dibe vurması demektir. Insallah diyorum.

Corluka futbolumu bırakıyomuş hayırdır ??

Bizim yerli futbolcumuzu yerdiğimiz yok ama taraftar futbolcusunu dev aynasında görüyor sanırım.Afellay oynar Barça'da,Di Maria da oynar.Senin genç futbolcunun aldığı gibi boktan eğitimler almadı onlar.Genç yaştan beri üst düzey futbol oynadılar.Daha profesyönel çalıştılar,kendilerini geliştirdiler.Senin en yetenekli futbolcun 5 senedir piyasada ama şut atmayı bilmiyor daha.Bir arpa boyu yol alamadı.Acı ama gerçek.Futbolun dibe vurmuş ne bir ekolün ne bir sistemin var Afellay'ı küçümsüyorsun.Herşeyi çok iyi bildiğini sanan ama hiçbirşey bilmeyen bir milletiz futbol konusunda.O şurada oynar bu burada oynar gibi boş boş kuruyorsunuz beyler.Gökhan yanına pas atacak yeteneğe sahip değil ne Tottenham'ı?15 milyon euro verip senin dandirik sağbekini mi alacak elin İngilizi?Milli maçlarda adam bildiğin paspas oluyor anasını satayım.Bırakın oynasın iki kıytırık lig maçında.Küme düşmeye oynayan takımlarda bile zor oynar İngiltere'de.Bu ülkenin en iyi sağbeki de Sabri'dir onun da gidebileceği en büyük klüpler ortasınıf klüplerdir.Bir de objektif olalım şeklinde bir yaklaşım var ben böyle saçmalık görmedim.Benim takımımın sağbeki daha iyi niye kıskanıp bok atayım ki?Gördüğümü söylüyorum.

Sabri > Gökhan. Bu büyüklüğün içinde hız-güç-teknik ve tecrübe var. Gökhan sağbek olarak daha iyi ama Sabri daha komple futbolcu. 2'si de orta konusunda kötü, tekniği ve oyun zekası düşük. Buda onları orta sınıf takım oyuncusu yapar Avrupa'da. Gördük Tuncaylarını. Hadi bizim Okan-Hakan kaçıp gitti ama İnter'e bordu değil. Bu adam M'boro için(yanlış hatırlamıyorsam) kaçıp gitti. Bu da fenerin oyuncu yapısını gösterir. Ligimiz çok dandik. Bunu önce kabul edelim. Alex gibi oyunun 30dk sını oynayan futbolcu burda yıldız ve gerçektende (hakkını verelim) güzel-önemli goller-asistler yapıyor. Gerisini siz düşünün !(Ronaldinho bile yapamadı geri döndü !)

Sabri biraz mizahi dalga konusu olmasa Gökhandan bir eksiği yok . Sabri uzaktan gol atar golü atan Sabri olamaz ! başlıkları çıkar bu herif 2-3 kişiyi geçip gol atar Messi ünvanı verilirir :o garip .

Anlamadim, Ugur Boral iyi oynadi diye GG kotumu oynadi demek. GGun EPL oynama kapasitesi var bunu niye itiraf etmiyorsun. Bizden biri olsa buna karsi cikmazsiniz, neyse sen ugur boralla ugras gtfo

demek istediğim basitti arkadaşım.gökhanın büyük maç kapasitesi ne denince o maçları örnek veriyo millet.yani 1 veya 2 maç..o maçlara damga vuran bir başka adam uğur boralın hali ortada...yani 3-5 büyük maç örneğiyle barcelonaya adam sokamazsınız...örneğin milli maçlarda gökhan takımın en zayıf halkası görünümünde...ayrıca gökhan gönül her konuşmasında avrupa hayalim yok yeterince iyi bi yerdeyim diyo...bu kafadaki bi adam ne avrupaya gider ne de gitse hırs yapıp yükselir...gider bi kaç yıl takılır sonra geri döner...vizyonsuzluk örneği kendisi.

Geri
Üst Alt