# Gökhan Gönül | Transfer Dedikoduları

Cevap: Barcelona Gökhan Gönül ile ilgileniyor.

Gökhan gönül kesinlikle gitmeli, keza Arda da öyle yoksa hasan şaş, sergen gibi pişman olurlar..

Gökhan Gönül Avrupa´nin iyi takimlarinda oynayabilir ama Barcelona´nin oyun tarzinda basarili olamaz. Barcelona abartili olmus biraz :)

Gökhan Gönül Barcelonada oynar, ama ilgilendiklerini sanmıyorum.Ayrıca Dani alvesten daha faydalı olacağını düşünüyorum Dani alves çoğu zaman Sabrilik yapıyor.

Yuh.Alves'in ayakkabı bağcığı falan olur Gökhan.Küçültme anlamında söylemiyorum bi iltifattır bu.

daniel alves varken gokhan gonul? şaka gibi geliyor...

Cevap: Barcelona Gökhan Gönül ile ilgileniyor

Alves'in alternatifi Gökhan Gönül mü? Siii.. neyse :D

Cevap: Gökhan Gönül A.Madrid Yolcusu!

Sabri ve Gökhan gibi driplingi çalımı şutu sayısız bindirmeleri olan oyuncular, bizim sadece itiş kakışa dayalı sürekli oyunun durduğu temposuz ligimizde bile bu kadar fark yaratıyorsa La Liga gibi her takımın oynamayı düşündüğü topun su gibi aktığı bir ligde buradakinin 5 katı faydalı olur.

Keşke yabancı sınırı olmasa da Sabri Arda Gökhan Semih Selçuk İnan filan hemen Avrupa'ya gitse.

Abarttınız ama kekinide kabarttınız.

Gökhan savruk bir oyuncu, Barca'nın oyun disiplinine uyamaz.

Ama yetenek, fizik olarak bir eksiği yok bence.

Barcelona'da oynayacak bir Türk efsane olur :)

Gökhan savruk bir oyuncu, Barca'nın oyun disiplinine uyamaz.

Ama yetenek, fizik olarak bir eksiği yok bence.

Alves daha savruk bir adam bana kalırsa.Kanadının otoban olduğu çok maç hatırlıyorum, ortaları şutlarıda iğrençleşiyor çoğu zaman yaptığı çirkefliklerde mevcut.Maicon güzel olurdu ama alınması imkansız gibi.İçinde potansiyel bi S55 te mevcut ayrıca.

Barcelona'da oynayacak bir Türk efsane olur :)

Rüştü.

Alves daha savruk bir adam bana kalırsa.Kanadının otoban olduğu çok maç hatırlıyorum, ortaları şutlarıda iğrençleşiyor çoğu zaman yaptığı çirkefliklerde mevcut.Maicon güzel olurdu ama alınması imkansız gibi.İçinde potansiyel bi S55 te mevcut ayrıca.

Bilemiyorum sen Barca'yı daha çok takip ediyorsun ama Alves nerede durması gerektiğini iyi biliyor o sistemde. Xavi'nin paslarıyla Messi'ye baya pozisyon hazırlıyor örneğin. Doğru yerde hep. Ve sürekliliği var.

:asd:

Şu kadar söyleyim, zaten Barcelona gram ilgilenmemiştir de, Gökhan hadi diyelim ki, kaza fln gitti oraya, Barcelona'nın sağ bölümü felç olur, hatta yatalak olur. Gökhan Gönül burda Kasımpaşa-Sivas-Konya karşısında asist yapıp gol atıyor diye abartmayalım. Azerbaycan-Almanya ve nice Avrupai maçta rezil olduğunu, yerlerde süründüğünü hatırlatmama gerek yok. Futbolu sadece iyi orta açmaktan ibaret görmek çok saçma.

Geri
Üst Alt