# Gökhan Gönül | Transfer Dedikoduları

Cevap: # Gökhan Gönül | Barcelona

Gökhan Gönül iyi topçu da, Barcelona falan almaz onu. Turkiye liginden hiç bir oyuncu böyle büyük takımlara gidemez. Ama Gökhan Arda'ya göre bir kaç adım önde iyi takımlara gitme ihtimali olarak. Arda artık bitti, ben kimsenin Arda'ya 5 milyon dahi vereceğini sanmıyorum artık.

Gökhan Gönül iyi topçu da, Barcelona falan almaz onu. Turkiye liginden hiç bir oyuncu böyle büyük takımlara gidemez. Ama Gökhan Arda'ya göre bir kaç adım önde iyi takımlara gitme ihtimali olarak. Arda artık bitti, ben kimsenin Arda'ya 5 milyon dahi vereceğini sanmıyorum artık.

Arkadasim milletle JB mi geçiyorsun ? Antu degil burasi.

ilim chinde degil renkdas galiba:)

Gökhan dünyanin en iyi sag beklerinden biri. Fenerbahce derbisinde en cok Alex ve Gökhan'dan korkuyordum. Tabi ki Alves kalitesinde degil, anlamadigim sey Barcelona neden bir sinif düsürsün sag kanadindan? Gökhan Barcelona gibi 1. Sinif degil ama 2. Sinif takimlarda cok rahat oynar.

Sen öyle san..

Arda marka değeri olarak 2-3 Gökhan Gönül parası ederi var..

Keşke bizde oynasaydı..

Gökhan Barça'da oynayamaz kısmına katılmıyorum.

Bal gibi oynar.Orada tekniği biraz iyi olan bir oyuncu asla sırıtmaz.

Fakat Arda marka olarak daha üstün bir futbolcudur.

Bekiride Madrid istiyomuş marca yazmış.

Gökhan Avrupa'nın çoğu kulübünde oynar oynamasına da adamın böyle bir hedefi yok. Adamın umurunda değil Avrupa.

Ardaya 5 milyon vermezlermişmiş

mehmet topal gayet kötü oynadığı bir sezonun ardından valenciyaya transfer olunca anlamadınızmı bu adamlar sadece son dönem performansına bakmaz...

son dönem performansına skora tabelaya gole asiste ancak cahil taraftar bakar...

Gökhan dünyanin en iyi sag beklerinden biri. Fenerbahce derbisinde en cok Alex ve Gökhan'dan korkuyordum. Tabi ki Alves kalitesinde degil, anlamadigim sey Barcelona neden bir sinif düsürsün sag kanadindan? Gökhan Barcelona gibi 1. Sinif degil ama 2. Sinif takimlarda cok rahat oynar.

Dünyanin en iyi sag beklerinden biriyse nasil 1. sinif degilde 2.sinif takimlarda oynayabiliyor? Paradoks var, sikinti var...

Gökhan'i abartmaya gerek yok, Fatih Akyel'in sagda uctugu zamanlari hatirlayin, daha sonrasini hepimiz biliyoruz zaten, onu andiriyor bana. Sadece Türkiye icin iyi bir sag bektir Gökhan, konu dünya olunca esamesi okunmaz.

Milli maçlarda görüyoruz veya Fenerbahçe Avrupa Kupalar'ında oynarken. Abartılacak birisi değil.

Türkiye topçusu işte. Alper'in dediği gibi uluslararası maçlarda leş.

Sonra gelirler Arda'ya 5 milyon veren çıkmaz derler. Ben de Topal'ın ölüsü 5 milyona gitti diye cevap veririm.

Geri
Üst Alt