Gökhan İnler Bombası!

Selçuk'u yedek bırakmak dışında Gökhan'ı oynatabileceğimiz bir sistem yok.

3 yıldır bir sol bek alamadık gökhanı mı alacakmışız.

Yıldıray da her sene konuşulurdu adam tatile bile gelmedi bu ülkeye buda aynı geçiniz...

Bu saatten sonra anca ses bombası olur bundan.

30 yasına gelmiş adama 12 vereceksek kulübü kapatıp gidelim

Turkiyedeki futbolculara odenen paralar bence kiyas icin dogru degildir,odenen paralar enaziondan 3-5 bolunmelidir.

Bölünmelidir sözünü teorik olarak kabul ediyorum da, piyasa gerçekleri diye birşey var. Sonuçta fahiş ya da değil, piyasa fiyatları bunlar. Bahsettiğin fiyatlara varmak için yabancı sınırını kaldırmak lazım.

7ye 8e biter de...telles 1 ay sürdü,bu 1 sene sürer.

Gökhanı isterim ancak artık kariyeri düşüşe geçti. fizik olarakta eskisi gibi değil. Hamit transferine dönebilir. ancak napoli artık yerine daha iyisini bulmak isteyeceğinden satabilir ve daha çok parayı kazanacağı tek yer Türkiye olacaktır. Bu yüzden uygun fiyata almamız mümkün bence bu arada şikekardeşleri devreye girip fiyatını arttırabilir ihtiyaçları olmasada azizi sırf biz almayalım diye ya fbye yada kardeşi bjkye aldırmak isteyecektir Gökhanı.

30 yaşında bir futbolcu ya Bu kadar bonservis parası vermek de ne kadar mantıklı tartışılır.

Tapatalk

smiley-throwing-bomb.gif

Ben de diyordum ne zaman çıkacak İnler haberi.Yanıltmadı medyamız sağolsun.

AMK gazetesi piyasa yapmasi icin ilk sene bilinmeyen yoneticiler tarafindan sanirim desteklendi ve butun tranfer haberlerini dogru yayinladilar. suan bu gazete Fotomac fanatik seviyesine geldi. yani he he deyip geciniz

bu seneyekada mükemmel bir performansı vardı bu sene iyi değil gelmesini cok isterim inşallah dogrudur ama bonservisine 8-9 milyon € dan daha fazla verilmemeli.

Geri
Üst Alt