Gökhan Inler, Mevlüt Erdinç ve Tarık Çamdal...

Ozan Puki

İmparatore
Berlin Panteri
bu takviyeler yapılmadan lige başlarsak devre arasını görmeden havlu atarız ikiz kardeşlerin rezilliklerine daha fazla katlanamaz bu camia..

merkez ortasahaya acil transfer için

Gökhan İnler 8 milyon euro

Tolgay arslan 5 milyon euro

ikisinden biri mutlaka.

sol ve sağ bek için

tek alternatif şuan Tarık oda 5-6 milyon euro arası

Forvet

Mevlüt erding 6 milyon euro

yada yabancı campbell kiralık yada bonservis gerekirse arsene wengere garanti versinler ikna edilsin

Danny Welbeck 10-12 milyon euro bu lige daha önce ferdinandlar, kevin campbell lar filan geldi bu gencide ikna edersek getirebiliriz drogba gibi fırsat transferi buda..

20 ila 30 milyon euro arası değişen fiyatlarla bütün eksiklerimizi ancak kapatabiliyoruz mağlesef burak'ı filan son gün 5'e filan okutabilirsek miktarı düşürebiliriz belki biraz oda çok zor sponsor üzerinden kulübe paramı aktarır aysal artık bilemicem...​

- Gökhan İnler 30 yaşında; bu parayı vermek yazık olabilir. Belki Nuri zorlanabilir.

- Tolgay'ı forumda duyuyorum ama tanımıyorum, iyiyse gelsin tabi.

- Mevlüt ancak Burak'ın yedeği olur, ilk 11 oyuncusu değil.

- Tarık'a bayılmasam da almaya mecburuz.

- Adam gibi yabancı santrfor lazım ama bu Campbell değil bana göre; Campbell kanat adamı çünkü asıl olarak.

Bunların dışında bana kalırsa Ömer Toprak alınmalı ve bir yabancıya yer açmalıyız.

Öte yandan, bunların herhangi birini 1 Eylül'e kadar yapmak imkansıza yakın; belki Tarık ve orta düzey bir yabancı santrfor gelir gelirse..

başka çözüm önerileride sunabilirsiniz yeterki ikiz kardeşlerden kurtulalım.

yada yabancı campbell kiralık yada bonservis gerekirse arsene wengere garanti versinler ikna edilsin

Giroud sakat 3 ay, Walcott sakat, Podolskinin gelecegi belli degilken Arsenal elinde kalan bir iki orta seviye forvetle idare etmek durumunda (derhal transfer yapmazsa)

Yani sonuc olarak Campbell'i unutalim

Mevlüt gelirse,almeida gelirse ancak burakın yedeği olur diyen arkadaşlar allah aşkına burak hangi özelliğiyle bir forvet oyuncusundan iyi olabilir.Bir tane saha içi özelliğini söyleyin ki herhangi bir santrfordan önde olsun.Oyun zekası,tekniği,bitiriciliği,hava hakimiyeti vasat altı olan bir adam nasıl herkesi yedeğe atıyor merak ediyorum.

İnler şart. yaşına bakmayın , selçuk'un yerinde oynarsa takım hem hücum hem savunmada level atlar

Mevlüt'ün Burak'tan, Tarık'ında Telles'ten fazlasını verecegini düsünmüyorum. Para israfı.

G.İnler Napolinin as topcusu, transferi bayagı zor. Tolgay Arslan alınabilir, Ortasahaya direnc katar.

Transfer sezonu bitti abicim bu saatten sonra nereye alıyorsun bu adamları.

1 Eylül' de Almeida ile sözleşme imzalar, transferi kapatırız.

Tolgay olmasa da olur . İnler - Mevlüt - Tarık gelsin kafi . Hatta sponsoru erken bulabilirsek bir yabancı forvet de extreme olur .

Erding de Buraktan o kadar iyi degil. Bize yabanci bir forvet lazim. Inler gelse keske. Ne güzel olurdu, Selcuk "Zaten onyacagim, rakibim yok" mentalitesi ile saha cikiyor, Burak ve Selcuk Galatasaraya yakismaz. Hem oyuncu hem karakter olarak yetersiz.

Pato

Inler

Camdal

Ne güzel olurdu. Pato icin yeni bir Baslangic olur, yeniden Avrupada onyamak, daha 24 yasinda ve ucuza alabillirz.

2013 Sistemine geri dönmeliyiz bence. 4-1-2-1-2 dizilişiyle Gökhan İnler , iyi bir sağ bek ve iyi bir santrafor ile canlı olur. Hemen örneğe dökelim.

---------------------------Muslera----------------------------

Veysel-----Chedjou(Koray-Balta)----Semih-------Olcan(Telles)

---------------------------Melo------------------------------

--------------İnler----------------------Selçuk(Hamit)---

-------------------------Sneijder---------------------------

-----------Burak-------------------------Eto'o(Adebayor)

Gönül ister her maç hazır bir Bruma'yı izlemek ama Bruma ve Amrabat'ı sırf yabancı sınırı nedeniyle izleyemeyeceksek kanatlarda Yasin ile Olcan'ı izlemek zorunda değiliz. Bruma'yı gelişebileceği bir yere kiralayıp , Amrabat'ı da Malaga'ya gönderirsek gerekli takviyeleri bu dizilişte yapabiliriz. Bu diziliş belki yabancı sınırını en rahat aşacağımız diziliş.

Gökhan Inler muhtesem hamle olur.

Mevlüt, Burak a rekabet ortami yaratir. Cok faydasi olur.

Tarik benim gözümde vasatin altinda futbolcu. Neyini begeniyorsunuz da 40 yildir bu adami istiyorsunuz anlamiyorum... Bide sol bek yazanlar var ya, tam komedi. Sag ayagi bile düzgün degil bu adamin sol ayagindan ne bekliyorsunuz... Nasil bindirme yapacak nasil orta acacak cok merak ediyorum...

Yabanci forvet konusu, tamam alinsin ama zaten ideal ilk11 de 6 yabanci var. Gelecek forvet ile bu sayi 7 olacak... Unutun bunu yada Telles Bruma Chedjou dan birine alternatif da getirin degilse Telles in yerine Balta Chedjou nun yerine Koray Brumanin yerine Yasin oynar

Muslera

Yabancı
Semih Taşcı Olcan

Gökhan Melo Selçuk

Sneijder

Burak Yabancı

5 yabancılı bir sistem daha. Olcan riskli ama Telles işe yaramıyor..

Tarık , Mevlüt , İnler gelsin yeter . Seneye transfer yapmasak da olur .

Bu 3'ü de gelirse büyük ihtimalle 4-1-2-1-2 veya 4-3-1-2 oynarız . Gayet alternatifli ve iyi oyunculardan kurulu takım oluruz .

Geri
Üst Alt