Gökhan İnler Transferi Kesinlikle Yapılmalı!

Sneijder 20-25'e satılsa, yerine İnler+Çalhanoğlu alınsa ve aşağıdaki tarz bir şey yapsak fena olmaz hani. Koray ve Bruma pek ala rotasyonda kullanılabilir.

Muslera

Şener Semih Balanta Telles

Melo
Selçuk İnler

Olcan Çalhanoğlu

Balo

8-10m verilmez bu yaştan sonra.Melo'yu mu kesicez hem?Defansif oynar İnler.Göbeğe Tolgay'ı tercih ederim Melo'nun yanına.Mümkünse Selçuk kulübede bile oturmasın.

Gökhan İnler bu yabancı sınırlamasında bize çok şey katar.

Selçuk İnan , Gökhan İnler , Felipe Melo dehşet bir orta saha rotasyonu.

Yekta'yı da 2.5 Mn €'ya gönderelim Trabzonspor'a oradan gelen bonservisi de Gökhan İnler için kullanalım yine.

----------------------------------------------Muslera------------------------------------------------

tarık--------------semih-------------------------koray---------------------------------telles

---------------------------------------inler-----------------------------------------------------------

----------------------------------melo------sneijder-------------------------------------------

olcan-----------------------------------------------------------------------------------------bruma

------------------------------------------burak---------------------------------------------------

selçuk inler sneijder olcan bruma burak

Melo'suz olmaz asla.

Sneijder gider o zaman eğer 13-15 bonservis veren çıksa Shaqiri gibi parlatabileceğimiz bir kanat alınır.

--------------Inler--------------Melo-------------------Selçuk------------

-Shaqiri--------------------------------------------------------Olcan-------

-------------------------------Burak Yılmaz---------------------------------

gibi oluruz.

Solda oynatmak da bir opsiyon tabi Sino'yu.

Nefis olur ama bilemiyorum yönetim böyle bir hamle yapmaz. Gökhan-Melo-Selcuk yaparsak Sneijder sol kanatta oynayacak yine.

Kaç yıldır söylüyoruz zaten de zor transfer işte. Napoli 7-8'e bırakırsa eğer kaçırmamak gerek. Aslında bence asıl sorun Gökhan'ı ikna etmede ama biz yıllık ücretleri böyle yüksek tuttuktan sonra ikna edilebilir gibi geliyor.

Gelirse eğer ne Melo'nun (zaten mantık dışı) ne Selçuk'un ne de Sneijder'ın kadro dışı olmadığı bir sisteme geçmek gerekir. Ki o da tam olarak nasıl olur bilmiyorum. Ama müthiş bir orta sahamız olurdu.

Selçuk İnan , Felipe Melo , Gökhan İnler rahatlıkla bütün bir sezonu çıkarabilecek bir üçlü olur dördüncü bir isme bile gerek kalmaz.

Yekta 2.5 Mn € bedelle Trabzonspor'a gönderilebilir , bunun dışında Gökhan İnler'i alacaksak Hamit'in de gönderilmesinden yanayım şahsen.

Bu düşüncemde aldığı yıllık ücretin yüksekliği büyük rol oynuyor bunu da belirteyim.

3 4 çöplere dağıtmak yerine 1 2 tane kaliteli transfer yapmak daha mantıklı.

------inler melo

bruma sneijder olcan

------yabancı

duruma göre bir yabancı kulubede bekler. burak selçuk durumunu 3m veren yöneticiler düşünsün. mantıklı bir t.d gelirse aynı sabrı göstermeyebilir

8-10m verilmez bu yaştan sonra.Melo'yu mu kesicez hem?Defansif oynar İnler.Göbeğe Tolgay'ı tercih ederim Melo'nun yanına.Mümkünse Selçuk kulübede bile oturmasın.

8-10 verilmez tabikide ama adam napolide direkt oynamiyor ki.4 m€ opsiyonlu kiralardi haldun reis olsa :)

selçuk burak 3 alıyorsa bu da o fiyatları ister olcan 800 uero oynarken ts'de biz 2 milyon verecekmişiz çok hata yapılıyor futbolcu ücretleri konusunda acaba ceplerine indirme olaylarımı oluyor diyesim geliyor

sonumuz 8taş gibi olmaz inşallah...

bence yapılmasın hatta mümkünse fener bjk falanda yapmaya kalmasın adamı kim alırsa elinde kalır.. işvire takımına babamda girer ayrıca maçı izliyorum gökhan ne zman topu alsa hep hata yapıyor ayrıca buraya gelse tatile gelir yatmaya bence gerek yok orada kalsınn

Gokhan'i almak yerine sorunun asil kaynagi olan yabanci siniri kaldirtmak icin yonetim daha fazla ugras vermeli..

bence yapılmasın hatta mümkünse fener bjk falanda yapmaya kalmasın adamı kim alırsa elinde kalır.. işvire takımına babamda girer ayrıca maçı izliyorum gökhan ne zman topu alsa hep hata yapıyor ayrıca buraya gelse tatile gelir yatmaya bence gerek yok orada kalsınn

O babamda girer dedigin isvicre milli takimini dun zor eledi arjantin.Ve her sampiyonada duzenli bulunuyorlar.

Geri
Üst Alt