# Gökhan İnler

Cevap: # Gökhan İnler

Ben kürt demedim ki, ideolojik sebepler dedim millet kürte çevirmiş işi :o

Benimde bir sürü kürt arkadaşım var hepsi harbi delikanlıdırlar..

Galatasaray kulübü bunu dünyada yapacak son kulüptür kanımca...Galatasaray böyle saçma sapan şeylerle uğraşmanın ne kadar gereksiz ve yararsız olduğunu bundan yüzyıllar önce ortaya koymuştur,tabir yerindeyse bu topraklarda aydın beyinlere ilk suyu serpen isimdir Galatasaray...Gazete küpürlerinde bu yazıları araştıracağımıza biraz Galatasaray tarihiyle ilgilenmemizde fayda var...Sadece bir öneridir...Diğer türlüsü haddim bile değil...

Biraz yanlış anlamışsınız, yanlış anlamaya müsade eden mesaj yazdığım için tüm forum ahalisinden özür dilerim..

mutlaka seneeye şampiyon olmamız lazım artık kim gerekiyosa alın artık yeter

Wolfsburg gibi köy takimina gidecegine bize gelsin. ama biz 15 milyon veirimiyiz orasi muamma.

Wolfsburg'un arkasında Volkswagen var ama yine de sanmıyorum 15 milyon vereceklerini.

Çok para.

Vermemiz imkansız.

Bu adam bide Eren Derdiyok gelse hiç bir derdimiz kalmaz ama buda biraz ütopya gibi:)

Hayallerini kuruyorum gel artık Gökhan'ım :D şu ligin tozunu atalım

Ben inanıyorum.:D

Yani yönetim biraz ders çıkarmıştır diye umarak.Yıldız oyuncuların sadece forvet oyuncuları olmadığını anlamışlardır.(inşallah)

Doğukan yönetim almak istesede alamaz,gelmez.Baksana konuşulan bonservis bedellerine,sözleşmesindeki bonservis maddesine.Gökhan imkansızdanda öte bence umutlanmayın hiç.

Çok para ama bir şekilde ikna edilmesi, bir şekilde alınması lazım. Seneye Avrupa Ligi'nde iyi işler yapmamız lazım. Çaresi yok, Gökhan gelmeli! İnşallah olur.

Doğukan yönetim almak istesede alamaz,gelmez.Baksana konuşulan bonservis bedellerine,sözleşmesindeki bonservis maddesine.Gökhan imkansızdanda öte bence umutlanmayın hiç.

Çok para değil.Mehmet Topal 5 milyon Elano'yu 7-8 e satarsak sorun kalmaz.

Bi taşla 2 kuş vururuz.

Geri
Üst Alt