Kerem Çırpan
Sarı Üye
- 15 Mayıs 2010
- 901
- 0
- 266
Cevap: # Gökhan İnler
Arkadaşlar son durum nedir? Bir gelişme var mı?
Arkadaşlar son durum nedir? Bir gelişme var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray kulübü bunu dünyada yapacak son kulüptür kanımca...Galatasaray böyle saçma sapan şeylerle uğraşmanın ne kadar gereksiz ve yararsız olduğunu bundan yüzyıllar önce ortaya koymuştur,tabir yerindeyse bu topraklarda aydın beyinlere ilk suyu serpen isimdir Galatasaray...Gazete küpürlerinde bu yazıları araştıracağımıza biraz Galatasaray tarihiyle ilgilenmemizde fayda var...Sadece bir öneridir...Diğer türlüsü haddim bile değil...
mutlaka seneeye şampiyon olmamız lazım artık kim gerekiyosa alın artık yeter
Wolfsburg gibi köy takimina gidecegine bize gelsin. ama biz 15 milyon veirimiyiz orasi muamma.
yahu hala inananız varmı?
Ben inanıyorum.
Yani yönetim biraz ders çıkarmıştır diye umarak.Yıldız oyuncuların sadece forvet oyuncuları olmadığını anlamışlardır.(inşallah)
Ben inanıyorum.
Yani yönetim biraz ders çıkarmıştır diye umarak.Yıldız oyuncuların sadece forvet oyuncuları olmadığını anlamışlardır.(inşallah)
Doğukan yönetim almak istesede alamaz,gelmez.Baksana konuşulan bonservis bedellerine,sözleşmesindeki bonservis maddesine.Gökhan imkansızdanda öte bence umutlanmayın hiç.
Çok para değil.Mehmet Topal 5 milyon Elano'yu 7-8 e satarsak sorun kalmaz.
Bi taşla 2 kuş vururuz.