# Gökhan İnler

Cevap: # Gökhan İnler

Bu maçtan sonra zor gelir. Eren Derdiyok'ta iyidi.

Hayırlı olsun iyi oyuncu...

Gökhan Kupa'dan önce alınacaktı.Arık hayaller Nuri'ye kaldı.

Hucum aksiyonlarını geliştirirse Fabregas ın yerini doldurabilir malum Fabregas ta Barca yolcusu...

Gokhan zaten yalan haber, italya'da bonservisi icin 15 milyon euro verenler var, zaten Juventus ve Arsenal onu almak icin can atiyor, belki AC Milan da alir, bizim icin bir ruya..

Ben yönetici olsam gerekirse elimi cebime atarım bu adamı alırım.Kaliteli yerli oyuncu sıkıntısı ve yabancı kontejyanı sorunu çok büyük olduğundan bu adam ne olursa olsun alınmalıdır.Sonuçta bu sene kesinlikle şampiyon olmamız gerekiyor.Şampiyon olduktan sonra bir şekilde çıkarırız parasını...Bu sene alamazsak başka takıma transfer olacağından dolayı seneye hiç alamayız..

Ayrıca Aurelio da alternatif olarak neden alınmaz hala şaşıyorum...Mesela Barış ,Sarp hala neden kadroda tutuluyor..Mesela Murat Ceylan takas formülü ile neden alınmaz..Seneyede bonservissiz Selçuk İnanı aldığımız zaman orta sahada yerli konusunda sıkıntı kalmaz..

Felaket bir oyuncu ya.Hem savaşçı defansı toparlıyor hem takımını atağa kaldırıyor.Her eve lazım denilen türden

Bu sene olmaz da seneye şampiyonlar ligine gidersek alabiliriz.

Seneye şampiyonlar ligine gidebilmmiz içinşampiyon olmamız,şampiyon olmamız içinde orta sahaya gökhan inler ve muadilleri elemanlar alınması gerekiyor.

Gökhan İnler için en az 12-13 milyon €'luk bir bonservis gerekiyor. Bu parayı verebileceğimizi sanmıyorum.

Gökhan İnler için en az 12-13 milyon €'luk bir bonservis gerekiyor. Bu parayı verebileceğimizi sanmıyorum.

Ama gerçekten o paraya değer.1 kereliğine de olsa bu derece yüksek bir maliyete oyuncu alacak olsak bu adam Gökhan İnler olmalı.Çünkü bu adamı aldığın zaman bilirsin ki verdiğin paranın kuruşuna kadar hakkını verecektir.Keşke bir şekilde kombinelerden localardan ele geçen paranın bir kısmını ayırıp sponsor yardımıyla falan birleştirip böyle bir transfer yapsak.Tabi önce Gökhan'ı ikna etmek gerekir o ayrı konu

Ama gerçekten o paraya değer.1 kereliğine de olsa bu derece yüksek bir maliyete oyuncu alacak olsak bu adam Gökhan İnler olmalı.Çünkü bu adamı aldığın zaman bilirsin ki verdiğin paranın kuruşuna kadar hakkını verecektir.Keşke bir şekilde kombinelerden localardan ele geçen paranın bir kısmını ayırıp sponsor yardımıyla falan birleştirip böyle bir transfer yapsak.Tabi önce Gökhan'ı ikna etmek gerekir o ayrı konu

O paraya değer bunu hepimiz söylüyoruz da bütçemiz yeterli değil. Şampiyonlar Ligine gidersek oradan alacağımız parayla hem transfer bütçemiz hem de hedeflerimiz artar.

Kesinlikle bize lazım ama, transferi şu aralar bir hayal olmaktan öteye gitmiyor. İspanya maçında da izledim. Çok iyi, savaşçı bir orta saha. Top tekniği de çok yüksek.

renktaşlar niye elimizden kaçanları görmüyoruzda yenilerini arıyoruz. caner ve gio kalmalı

Geri
Üst Alt