# Gökhan İnler

Cevap: # Gökhan İnler

gökhanı takımda görmeyi cok isterim ama kesinlikle alamayız...

Bu adamla birlikte Kallström'ü alsak güzel olur.

edit yanlis topik.

Gökhan stoperden bozma sol bektir arkadaş bilip bilmeden konuşmayın :SS:

Sen bi gelsen varya :016:

Gelirse stopere de rahat bir şekilde yabancı alabiliriz. Orta sahaya bir Türk bulabilmemiz, diğer mevkileri çok rahatlatır.

Ispanya macinda macin adamiydi. Gelirse mükemmel olur ama hic sanmiyorum.

Cimbom'da Gökhan İnler sesleri

Bu sezon kötü günler geçiren Galatasaray gelecek sezonun hazırlığını şimdiden yapmaya başladı.

Galatasaray, gelecek sezonun çalışmalarına hız verdi. Sarı-Kırmızılı takımın İtalya'nın Udinese takımında forma giyen Gökhan İnler için 13 milyon euro'luk mega bir teklif yaptığı bildirildi.

Daha önce Napoli'ye Gökhan için 'hayır' cevabı veren Udinese'nin bu teklif karşısında takınacağı tavır merak konusu oldu. Bu arada Gökhan için Udinese'nin, Arsenal'ın yapacağı teklifin de yaz ayları için önemli bir dayanak noktası olacağı belirtildi.

Takvim

Gøkhan Inler ve iyi bir yerli defans oyuncusu alirsak yaz døneminde gercekten iyi ve dengeli bir kadro kurmus oluruz eger sakatliklar da minimuma inerse.

Mükemmel bir transfer olur. Kimse de para fazla demesin, helal o para ona. Gerçi Inter'in daha yüksek meblalı teklifini reddetmişlerdi, bunu kabul ederler mi bilemicem.

Gökhan'a 13 de verilir 20 de verilir,sonuçta kontenjandan yemiyor.Ama bizi tercih etmesine artık imkan ihtimal vermiyorum.Adam Arsenal'de oynayabilecek kapasitede.Hiç olmasa gider tanıdığı bildiği İtalya'da kalır Napoli'de oynar.

gökhana 13 milyon para verecek yönetim bizde yok maalesef daha dogrusu para yok yorum yapmayalım bence

Ne Gökhan gelir ne de bizimkiler alabilir.

Geri
Üst Alt