# Gökhan İnler

Cevap: # Gökhan İnler

3 kuruş yüzünden Cenk Tosun'u bile alamayan a.sezgin G.İnler'in anca sağ kolunu alır

Bizim yönetim kimseye 13 Milyon Euro vermez. Yalan haber. Kilit

Fiyatı daha yüksektir. 10 milyon € üstü veremeyiz zaten.

Gökhan Napoli'ye transfer olacak. Sezon sonu için anlaşıldı.

Gökhan İnler için çift haneli rakamlar istiyorlar, o paraları hakedecek bir futbol oynamadı bence. Trabzonspor'dan Selçuk İnan'ı bonservis ödemeden alma ihtimalimiz var. Bence onla uğraşsalar daha iyi.

Gökhan İnler için çift haneli rakamlar istiyorlar, o paraları hakedecek bir futbol oynamadı bence. Trabzonspor'dan Selçuk İnan'ı bonservis ödemeden alma ihtimalimiz var. Bence onla uğraşsalar daha iyi.

Evet, cok abartiliyor.

En sevdiğim şey. Hemen bi kadro yapayım. :)

--------------Zapata--------

Sabri-------Neill-----Cana------------Çağlar

Kazım--------Gökhan İnler----Culıo----Arda

--------Stancu--------Baroş-----------

Messi gelmedi A.Polat derhal istifa et.Gökhan İnler sanki TR'ye gelecek de ,herkes mevzilere konuşlanmış atış talimi için.

Gökhan Napoli'ye gidecek diye biliyorum sezon sonu.

Gökhan haberi yalandır orası ayrı...

Ama Gökhan'ın bu sezon hemen hemen 10 maçını izlemişimdir.Genelinde pek iyi oynadığı söylenemez.Geçen sene daha iyi maçlar çıkarıyordu.

Çok top kaybetmeye başladı bu yıl.Bana kalırsa takımdan gitmek istiyor olabilir.

13 Milyo Avroya Napoli'ye trasfer oldu. Sezon bittiğinde geçerli olacak sözleşme.

gokhan veya hamit: bedeli neyse ödemeliyiz, birini almalıyız en azından.

Adnan sezgin varken adam italyada oynarkken bonservisi 13milyonlarda gezerken biz bu adamı alıcaz :)

Geri
Üst Alt